Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintem a Nemzeti Választási...

Szerintem a Nemzeti Választási Iroda csalt. Nagy volt a susmus.82 ezer szavazó három óra alatt eltűnt. Variáltak az adatokkal. Szerintetek is?

Figyelt kérdés

2018. ápr. 10. 23:24
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:
0%

A "hitelességéről híres" kolozsváros cikkre:

1. Ez a kép mindent elmond a "médiafölényről"

[link]

2. Jópár nyugati demokráciában (Anglia, Franciaország) még ennél is nagyobb Fidesz többség lenne, úgyhogy ezzel érvelni nonszensz

3. Ez is teljesen nonszensz, és bizonyíték nuku... Nekem van jópár közalkalmazott ismerősöm, akik nem a Fideszre szavaztak, és senki nem is félemlítette meg őket

4. Szerintem pont hogy egy közmunkásnak van a legkevesebb oka a Fideszre szavazni... Ők sincsenek megfélemlítve. Ez is csak nonszensz baromság.

5. A romák, mint megfélemlíthető emberek, hát ez a hét vicce... Szerintem a romáktól inkább a magyarok vannak beszarva

6. Ez hülyeség, és bizonyíték sincs rá.

7. Szintén nonszensz, és nincs bizonyíték rá, hogy ezzel visszaélnének. Ők is ugyanúgy jegyzőkönyvbe vannak véve, szóval elég nehéz lenne csalni vele. Újabb liberális paranoia

8. 7 órakor zárnak a szavazókörök. Ennyi, kész, pont. Ez itthon is úgy történt mindenhol, nemcsak a külföldieket szívatták.

9. Szintén nincs ilyesmire bizonyíték.

10. Az imént linkelt indexes cikkben a válasz. Azt már csak halkan jegyzem meg, hogy az ilyen esetekben a Fidesztől vettek több szavazatot

11. Gyakorlatilag válasz az előző pontra. És még egyszer leírom, ezzel a Fidesz veszített több szavazatot, mert míg az ő listájukról ténylegesen le tudtak vonni annyi szavazatot, amennyi kell, addig a többi pártéról nem, mert olyan kevés szavazat volt rajtuk, hogy mínuszba ment volna a szavazatszámuk :D

12. Egy szavazókörről tudok, hogy ilyen történt. Többről nem. Ez nem csalás, csak egyszerű tévedés. Ilyen kevés szavazat nem oszt, nem szoroz

13. A válasz az indexes cikkben rejlik a 10-es pontban.

14. Erre szintén nincs bizonyíték. De az én kérdésem, hogy az ellenzéki pártok miért nem delegáltak minden szavazókörbe?

2018. ápr. 16. 21:25
 52/52 anonim ***** válasza:
100%

Mi a baj a választással? Válaszok egy szakértőtől:

https://www.youtube.com/watch?v=X2O5JtHY_Zw&feature=youtu.be..

2018. ápr. 16. 22:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!