Szerintem a Nemzeti Választási Iroda csalt. Nagy volt a susmus.82 ezer szavazó három óra alatt eltűnt. Variáltak az adatokkal. Szerintetek is?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 10. 23:24
11/52 anonim válasza:
És mivel előre tudni lehetett, hogy az ellenzék csalást fog kiáltani, mindezt úgy, hogy telibef@@sták a vidéket (mert csak Budapest), ilyenkor azt mondom, hogy a váci nyomorék fideszes jól mondta:senkik vagytok hej hej. És nem szavaztam a fideszre, a Kutyapártra. Mondom ezt úgy. Szégyen, hogy még egy ekkora vereséget sem tud az ellenzék felfogni.50% és a falvak. Ennyi. Nem Budapest
12/52 anonim válasza:
40 milliószor újraszámoltathatjátok. Tök 8, hogy van 2/3 vagy nincs, mindent végigvernek a parlamenten. Az ellenzék nem tanul. 3x ugyanaz az eredmény, ugyanazzal a taktikával és ugyanazokkal a pártokkal. Ezen kéne elgondolkodni. Hogy vajon miért. Bár lejt a pálya a fidesznek, de mégis. Asszony is meggondolta magát a fülkében, a fideszre x-t a Jobbik helyett, merthogy töketlen p... csök. Ez az ellenzék máglyára való. Ennyi van mögötte. Amíg nincs új ellenzék, nem lesz kormányváltás sem.
13/52 anonim válasza:
Érdemes megnézni a videót!
Mint páran írták előttem, hogy az ellenzéki pártok már vonyíkolnának, ha a jegyzőkönyvbe más adatok kerültek volna, mint amit bevittek az NVI rendszerébe. Ez így is van, a videóban benne van, hogy a Jobbik szavazatokat (is) más párthoz írták be.
Egyértelmű a csalás a NVI részéről, hiába védik itt páran.
14/52 anonim válasza:
Mert az létezhetetlen, hogy az NVI-t is megkenték, ugye?
15/52 anonim válasza:
#15: Mégis, hogy gondolod?! A vezetője is egy teljesen pártatlan, volt helyettes államtitkár, miniszterelnökségi főtanácsadó.
16/52 anonim válasza:
#5: "Valószínűnek tartom, hogy történtek kisebb csalások..." Igen, ezt én is valószínűnek tartom, nem is kevés. Az én kedvencem: Sárospatak 7. Yválasztókörzet. Itt a jobbikos jelölt kapott kb. 250 szavazatot, de a Jobbik, mint párt, egyet sem, az NVI honlapja szerint. Pedig, maga a jelölt is ebben a választókörben szavazott. Viszont a NET párt, ugyanitt, kapott 122 szavazatot. És ez a Jobbik- NET párt "kapcsolat", több körzetben is megfigyelhető. Sok "kicsiből" lesz a "nagy", marpedig ez csak egy a sok "furcsaság" közül.
17/52 anonim válasza:
#5: Egyébként azt én sem mondom, hogy ezeken múlt a Fidesz győzelme, de a 2/3 nagyon is múlhatott rajta...
18/52 anonim válasza:
Amiket itt pár hülye vizionál, ahhoz valamennyi szavazókör összehangolt tevékenységére lett volna szükség, ami abszurdum. Ez lett az eredmény, és ennyi. Lehet hisztizni, földhöz verhetitek a seggeteket, nem változtat semmin. De ez is borítékolható volt! Ahogy kampányolni nem tudtatok normálisan, úgy veszíteni sem tudtok normálisan.
19/52 anonim válasza:
A Pálffy Ilona már egy sokat bizonyított fideszkáder, egyértelmű hogy nyakig benne van az egész csalásban.
Viszont nem jó politikus alkat, ezért a zavart makogásával, egymásnak ellentmondó magyarázataival egyértelműen elárulja magát.
20/52 anonim válasza:
De még mennyire! Szoftveres csalás történt, és az nem kismiska!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!