Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hova lettek az ellenzéki...

Hova lettek az ellenzéki válaszolók?

Figyelt kérdés
A kérdések alatt szinte csak fideszesek maradtak. Mást is ennyire letaglózott az eredmény?
2018. ápr. 10. 19:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
26%
Vizesre sírják a párnájukat.
2018. ápr. 10. 19:25
 12/17 anonim ***** válasza:
79%

A Fidesz be van sz@rva, hogy kiderül a választási csalás, elbarikádozták az Alkotmány utcát, össze vissza kamuznak az adatokról, és beindították a netes trollhadseregüket, akik a CAP-ról azt a feladatot kapták, hogy hiteltelenítsék a témát.

Megtanulhatnád, hogy amikor a fideszesek ellepik a netet, akkor a pártközpontban épp fosnak.

2018. ápr. 10. 19:30
 13/17 anonim ***** válasza:
19%
A fidesz kivegeztette őket.
2018. ápr. 10. 19:30
 14/17 anonim ***** válasza:
15%
Most éppen nem menő emberkedni. Amíg azt hitték, többségben vannak, addig élvezték az akolmeleget, most már inkább csak pontozgatnak.😂
2018. ápr. 10. 19:37
 15/17 anonim ***** válasza:
88%

A 12-es hozzászólónál a pont!

Nem tűntek sehova, pusztán a fideszes bértrollok jelentek meg nagyszámban, mert orbán meg a bandája nagyon be van sz*rva hogy kiderül a nyilvánvaló választási csalás, így ki lett adva nekik parancsba, hogy támadjanak minden erővel.

2018. ápr. 10. 19:58
 16/17 anonim ***** válasza:
16%

Lapítanak.

Nem magy a VPN :XD.

2018. ápr. 10. 20:16
 17/17 anonim ***** válasza:
25%

Én màr semmin nem csodálkozom.

Kiírtam még a választás előtt 3-4 nappal ennyit, hogy "A fideszpártiak elégedettek-e az életükkel?" Illetve az apróbetűsben annyit, hog "érdekelne, hogy miért szül a téma indulatot és fröcsögést" és egy buzgó moderátor kitörölte azzal, hogy kérdésem sértette a Gyakorikerdesek.hu szabályzatát.

No comment.

Visszajeleztem e-mailben, hogy nevezzék meg azt a szabályt, illetve nekem cenzúrának tűnik és a szólásszabadság megsértésének a dolog, miért tették? Azóta sem kaptam választ.

No comment.

Szóval azon sem csodálkoznék ha az ellenzéki válaszolókat is kitörölték volna.

2018. ápr. 13. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!