Mit szólnátok egy LMP-Jobbik koalícióhoz?
"ha a helyzet és a lehetőség úgy hozná"
A választás nem volt ezek szerint elég fontos, mondjuk a kétharmad megakadályozása sem? Pedig ezen múlott.
Szerintem a helyzet úgy hozta, a lehetőség adott volt, de a Jobbik kategorikusan elutasította, holott az LMP egyoldalúan is lépett vissza jobbikos jelölt javára.
Arra értettem hogy ha annyi szavazatot szereznének, hogy csak együtt alakíthatnának többségi kormányt. Nehevezhetjük ezt a helyzetet lehetőségnek de kényszernek is.
Én is csalódott voltan amiért nem léptek vissza néhány, amúgy is esélytelen helyen. A presztízsvesztéstől féltek talán, de akkor sem értettem vele egyet.
Érthető, hogy mire gondolsz, csak nem történt semmi olyan, amiből ezt lehetne megsejteni. Illetve nagyon úgy állnak a dolgok, hogy ennek elvi esélye sem lesz soha.
Tehát hogy te is értsd, én próbálok a realitások talaán maradni és abból tippeni a jövőre nézve, amit "ma" látok.
Én sem tartom valószínűnek, de elsősorban inkább amiatt mert tartok tőle nem lesz meg a kellő támogatottsága egyiknek sem.
Bár 4 év hosszú idő, addig még azért sok minden történhet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!