Csak én gondolom úgy, hogy az itt vitázók 90%-a nem rendelkezik megfelelő ismeretekkel ahhoz, hogy politikai vitákba bocsátkozzon?
Gondolok arra, hogy a legtöbbnek origó,index és társaik a szentírás; gazdasági mutatókat nem, hogy elemezni, de értelmezni sem tud a a többség.
Nem utolsó sorban, egy valamire való vitában az ember nem veszti el a józan eszét, nem szitkozódik és nem személyeskedik.
Vagy tudjam ezt be annak, hogy itt a gyakorin ez a színvonal?
"Ajjaj, látom itt nincs esély a normális beszélgetésre, egy próbát megért... :-)"
Miért nem? Tessék mutasd meg melyik gazdasági mutatók tükrözik a bevándorlókkal kapcsolatos aggályokat vagy azt, hogy 6 milliárdos kórház beruházás után is Egerben nagymamámat egy 6 ágyas szobába nyolcadiknak fektették be.
Ez így van ( mármint nem csak te gondolod így).
De! Ez a gyk, és nem egy parlamenti vita. Engem érdekel a sötét emberek véleménye is, hogy letisztuljon számomra, miért ez lett a választási eredmény. És igen, be lehet sorolni engem is az inkompetensek közé, nem is érdekel a politika, csak érint. Mint mindenkit!
Szóval hadd mondjam már el a véleményemet anélkül, hogy gazdasági oldalakról tájékozódnék. Aki nyitott szemmel jár, az azért többnyire képben van. A gazdasági mutatókról meg minek vitázni, mikor azok tények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!