Most egy kivándorlási hullám indul meg a Fidesz 2/3-os győzelme után?
Nem kell rettegni!
Nem áll jól!
(ti mondtátok korábban)
attól függ, mi jön ez után. a képzetlen munkaerőnél nem hinném, hogy lesz növekedés, de a képzett, magabiztosan nyelvet beszélőknél(akár gondolhatunk itt az orvosokra) elképzelhető, hogy nagyobb ütemben fog nőni az elvándorlásuk, ha továbbra sem lesznek számukra elfogadhatóak a munkakörülmények.
akinek van egy érettségije, az továbbra is elvből fog kimenni, nem pedig azért, mert ott mekkora lehetőségek vannak. ha beköltözne egy munkásszállóra itthon, és dolgozna 3 műszakban egy gyárban, arányaiban akkor sem maradna sokkal több pénze, de mind1.
én is mennék, de van munkám, ellátom magam, és látom, hogy kinn sem lenne sokkal jobb a helyzetem. az, hogy nem értek egyet a körülöttem élők döntésével, sem az általam meg nem választott politikusokkal, azt egy tök egyszerű intézkedéssel meg tudom oldani. nem mélyedek el benne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!