Miért rossz, hogy a Fidesz nyert?
Figyelt kérdés
Nem tűzszításnak szánom, csupán kérdezem. Külföldi magyarként kérdezem. Lett volna szavazati jogom, de nem mentem el szavazni, mivel szerintem ne én döntsem el azok sorsát, akik egy másik országban élnek. Meg amúgy sem értek a politikához.2018. ápr. 10. 09:12
11/11 anonim válasza:
Kedves utolsó, 2010-ben érettségizett hozzászóló: az emberek többsége valóban a magánszférában ténykedik, bár 800.000 fő a közszférában nem elhanyagolható tényező. Az ő alapilletményük 2008 óta nem nőtt, ugyanúgy 38.650,- Ft.
De a magánszektor életét is befolyásolja egy közbeszerzés, egy strict jogszabályváltozás.
A kerítést az Unió írta volna elő? Lehet, hogy az én memóriám kopottas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!