Most a fidesz rossz vagy jó?
Sziasztok most a cím kicsit félre vezető, mert igazából csak arra lennék kiváncsi hogy mit tett a fidesz 8 év alatt. Szóval mit tett a fidesz? (most le akarom szögezni nem vagyok fideszes erős bal oldali nézetekkel rendelkezem amit sajnos az mszp megszégyenít ) de nem akarom itt kirobbantani a 3. Vh-t csak arra lennék kiváncsi hogy aki fidesz szavazó vagy fidesz ellenes mik az érvei. Facebookon ma olvastam vagy 40 negatív indokot hogy a fidesz miket vett el, miket csökkentett stb nem tartom reálisnak hogy a fidesz ha tényleg ennyire rossz lenne mint amennyire szokták mondani megélte volna a 2. ciklusát es szinte egyértelmű hogy megint őket választják meg. Azt sem hiszem el hogy ezt a nyugdíjasoknak adott kedvezmények hozzák el nekik a győzelmet. Ha az a sok negatívum amiket ovlastam igaz kell lenni melette valami jónak is ami ezt ellen súlyozza én ez így gondolom.
Én leírom mit látok.
Nekem tetszik hogy a külpolitikája. Nem engedi hogy az eu annyira ugráltasson minket (migránsok,atom reaktor miatt is húzták a szájukat ) orosz politika (bár ebbe hosszú lenne belemenni de észszerű hogy egy akkora országot mint az oroszok nem lehet szankciókkal szorongatni egyszer dőlni fog a bili es akkor számítanak az ország közti viszonyok) na m1 nagyon sokat lehetne ide írni de visszatérve NEGATÍVUMOKAT,POZITÍVUMOKAT,érveket szeretnék hallani a fidesz ről :)
uhh azt hittem utólag javíthatom a hibákat mer gyorsan telórol raktam ki
bocsi a hibákért
https://www.youtube.com/watch?v=XN_jLTOkhuE&t=2166s
+ Van egy elmúlt 8 év című műsor a hír tv-n (szerintem a honlapjukon vissza tudod nézni), és bocs, hogy nem írom le, már fáradt vagyok.
Semmi pozitívat nem tudok mondani. Az egészségüggyel semmit nem foglalkoznak. Az egyetlen érvelésük Soros és a migránsok, miközben Magyarország lett a legkorruptabb ország az Unióban.
Csak Orbán ismerősei és a többi fideszes politikus gazdagodik.
A várólista-csökkentési program indulásakor, 2012 júniusában mintegy 70 ezren szerepeltek a különböző várólistákon. 2017 decemberére ez valamivel több mint 27 500-ra csökkent.
Rendben.
Kérdező most kapsz egy teljesen objektív tényt:
Ez az éves gazdasági növekedést mutatja 2010-től 2016-ig.
A kék grafikon vagyunk mi.
Na most ha megnézed ezt a grafikont akkor világosan látszik, hogy a 6 évből 4-ben mi teljesítettünk a legrosszabbul.
És ezt nem lehet ráfogni semmire, mert a V4-ek gazdasági szerkezete nagyon hasonló. Tehát a különbségeket csupán az eltérő gazdaságpolitika és egyéb hatások pl korrupció okozhat.
Ez alapján a 4 ország közül nekünk van a legrosszabb kormányunk.
És ez nem mellébeszélés, hanem egy tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!