Hol lehet leghitelesebben tájékozódni az itthoni politikai helyzetről?
Sajnos Magyarországon jelenleg két alternatív, párhuzamos valóság létezik.
Az egyik valóság:
444.hu, Index, 24.hu, Magyar Nemzet
A másik valóság:
888.hu, Origo, Pesti Srácok, Lokál
külföldi sajtó ugyanolyan trágya sz a r, főleg a cnn, guardian, bbc és a newyorktimes
ja meg a washingtonpost
hányingerkeltő undormány az összes
Mondanám, hogy olvasd mindkettőt és akkor egyensúlyba kerülsz, de azért a kormányközeli lapok sokkal jobban nyomják fullba a kretént, mint az ellenzékiek. Tudom ezzel nem mindenki ért egyet, de higgyétek nekem el. Sajnos nem tudom mi a megoldás.
Ne olvass semmit, boldogabb ember leszel, ha semmit nem tudsz a mai magyar politikai helyzetről.:D
Én úgy csinálom, hogy először a Blikket olvasom el, aztán a kurucinfót (most abszolút a Fidesz mellé állt, pocskondiázza a tüntetőket), majd utána a hvg.hu-t, 24.hu-t, aztán megyénk napilapjának online oldalát. És akkor nagyjából értem.
Az origót, pestisrácokat, lokált, 888.hu-t annyira haszontalannak tartom, hogy még ellensúlynak sem olvasom el.
Pártfüggetlen oldal simán van szerintem. De ha tévedek, mondd meg, hogy melyik párthoz kötődik a 444, az atlatszo.hu.
Nem azt mondom, hogy túlsúlyban nem szimpatizálnak valamilyen nézettel, esetleg párttal, de nincs olyan függőség, mint az Origó és a Fidesz között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!