Szerintetek jobb lesz a következő 4 évben, ha Fidesz győzött a 2018 valasztáson?
Szerintem egyáltalán nem lesz olyan rossz mint azt el akarják hitetni. Lehet az egyik oldalról azt mondani, hogy "megvezetnek mindenkit, csak agyhalottak szavaztak a Fideszre" de ez egyáltalán nincs így. Egyrészt a migráns kérdés az valódi probléma, jobb félni mint megijedni és amíg egy kicsi esély is van arra, hogy kvótába meg humanizmusba bújtatva akarja lerakni ide az EU a felesleges migránsait, addig ez ellen védekezni kell. Persze azt is értem, hogy ez mindenkit rohadtul idegesített már a végén, túltolták, de az ellenzék meg azt mondogatta, hogy ez nem a mi problémánk, ide nem akar jönni senki. Azokat akik tényleg műveletlenek, azokat ilyen eszközökkel kellett meggyőzni, mert ha te nem teszed akkor majd megteszi a Gyurcsány az "ingyen gyógyszer meg rezsi" és egyéb jó ötletek. Műveletlenebb, könnyebben manipulálható emberek mind a kettő oldalon vannak, sajnos ezt el kell fogadni, nem össze vágott videokkal oltogatni egymást :D
Számomra az ellenzékben olyan lejárt arcok meg ránézésre inkompetens politikusok voltak, hogy úgy gondoltam, nem nekik adom a bizalmam.
A Jobbik amúgy korrekt volt, de nekem a Vona-Simicska kapcsolat elvette a bizalmam, nem akartam, hogy Simicska a háttérből tippeket adjon.
A Fidesz szerintem nem annyira rossz, növekszenek a gazdasági mutatóink és most 8 éve már itt vannak, nem lehet az ellenzékre fogni. Kíváncsian várom, hogy most mit csinálnak, alkotmányt már most módosítani akarják bevándorló ügyben, be lehet fejezni végre a Sorosozást, másra lehet fókuszálni.
Amit biztosan tudok, hogy a baloldal egy katasztrófa volt, itt diktatúráznak amikor a Gyurcsány távozását az egész ország követelte és ahelyett, hogy lemondott volna inkább a tömegbe lövetett.
Soha többé baloldal, így úgy döntöttem, hogy a Fidesznek adok bizalmat. Remélem alkotmányt változtatnak, aztán befejezik a migránsozást. Ha nem így lesz, akkor 4 év múlva a Jobbikra szavazok. Kérlek, ne bántsatok ezért, próbáltam elmondani az én álláspontom, ne utáljatok ezért. :)
Már 8 éve Fidesz van.
Jobb lett? Nem...
Leszarom a bevándorlást jöhetnek, ha megtudnák mennyiért dolgoznak a magyarok, mennének is tovább, szóval attól nem tartok hogy a "munkát" elveszik előlünk.
A másik, 8 éve sehol nem tart az egészségügy, eközben a lakóhelyemen megépült a stadion amit a kedves fideszes polgármester intézett, hogy száradjon le a keze.
Az utakat úgy javítgatják hogy csak a kátyús részt cserélik, és olyan az egész út mint egy toldozott foltozott pokróc, hányadék az város, és a támogatásokat úgy elcsalják hogy annak a rendje.
Béremelés is ló f_sz, mit ér vele az ember amikor 27%-os adó sehol a térképen nincsen, csak ennek a nyomorultnak a mániája ez... adóztatni mindaddig míg belegebedsz.
Ezt az évet még kivárom, tavaly buta voltam mert nem mentem ki Kanadába a családtaggal aki így nélkülem ment vissza, de hát bíztam a szavazásban is így maradtam, én már ilyen országban, ilyen mocsok emberek között nem akarok élni, az előző szavazásnál is bosszankodtam.
25 éves vagyok, nem köt ide semmi, ebbe a társadalomba egészen biztosan nem vállalok családot amikor hegyén hátán cigányokat látni már, ha oda kerül a sor akkor egy külföldi nőt fogok választani, és véletlenül még magyarul is elfelejtek beszélni, hogy semmi ne maradjon meg emlékként.
A következő szavazást már egészen biztos nem várom meg, életkoromat tekintve is túl nagy kockázat, és időpazarlás, 4 év alatt kint szép egzisztenciát lehet teremteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!