Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek jobb lesz a...

Szerintetek jobb lesz a következő 4 évben, ha Fidesz győzött a 2018 valasztáson?

Figyelt kérdés
Azon kívül, hogy nem engedünk be migránsokat, mert én se engedném be őket hiszen magyar állampolgárok vagyunk. Írjátok le saját véleményeteket!

2018. ápr. 9. 22:09
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
9: Tényleg az lesz a vége, de hova menjek egy másik országba, ahol jól megfizetnek a munkáért és normális életet tudunk élni.
2018. ápr. 9. 22:23
 12/28 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem egyáltalán nem lesz olyan rossz mint azt el akarják hitetni. Lehet az egyik oldalról azt mondani, hogy "megvezetnek mindenkit, csak agyhalottak szavaztak a Fideszre" de ez egyáltalán nincs így. Egyrészt a migráns kérdés az valódi probléma, jobb félni mint megijedni és amíg egy kicsi esély is van arra, hogy kvótába meg humanizmusba bújtatva akarja lerakni ide az EU a felesleges migránsait, addig ez ellen védekezni kell. Persze azt is értem, hogy ez mindenkit rohadtul idegesített már a végén, túltolták, de az ellenzék meg azt mondogatta, hogy ez nem a mi problémánk, ide nem akar jönni senki. Azokat akik tényleg műveletlenek, azokat ilyen eszközökkel kellett meggyőzni, mert ha te nem teszed akkor majd megteszi a Gyurcsány az "ingyen gyógyszer meg rezsi" és egyéb jó ötletek. Műveletlenebb, könnyebben manipulálható emberek mind a kettő oldalon vannak, sajnos ezt el kell fogadni, nem össze vágott videokkal oltogatni egymást :D

Számomra az ellenzékben olyan lejárt arcok meg ránézésre inkompetens politikusok voltak, hogy úgy gondoltam, nem nekik adom a bizalmam.

A Jobbik amúgy korrekt volt, de nekem a Vona-Simicska kapcsolat elvette a bizalmam, nem akartam, hogy Simicska a háttérből tippeket adjon.

A Fidesz szerintem nem annyira rossz, növekszenek a gazdasági mutatóink és most 8 éve már itt vannak, nem lehet az ellenzékre fogni. Kíváncsian várom, hogy most mit csinálnak, alkotmányt már most módosítani akarják bevándorló ügyben, be lehet fejezni végre a Sorosozást, másra lehet fókuszálni.

Amit biztosan tudok, hogy a baloldal egy katasztrófa volt, itt diktatúráznak amikor a Gyurcsány távozását az egész ország követelte és ahelyett, hogy lemondott volna inkább a tömegbe lövetett.

Soha többé baloldal, így úgy döntöttem, hogy a Fidesznek adok bizalmat. Remélem alkotmányt változtatnak, aztán befejezik a migránsozást. Ha nem így lesz, akkor 4 év múlva a Jobbikra szavazok. Kérlek, ne bántsatok ezért, próbáltam elmondani az én álláspontom, ne utáljatok ezért. :)

2018. ápr. 9. 22:27
 13/28 anonim ***** válasza:
95%

Már 8 éve Fidesz van.

Jobb lett? Nem...

2018. ápr. 9. 22:29
 14/28 anonim ***** válasza:
7%
de
2018. ápr. 9. 22:29
 15/28 anonim ***** válasza:
86%

Leszarom a bevándorlást jöhetnek, ha megtudnák mennyiért dolgoznak a magyarok, mennének is tovább, szóval attól nem tartok hogy a "munkát" elveszik előlünk.

A másik, 8 éve sehol nem tart az egészségügy, eközben a lakóhelyemen megépült a stadion amit a kedves fideszes polgármester intézett, hogy száradjon le a keze.

Az utakat úgy javítgatják hogy csak a kátyús részt cserélik, és olyan az egész út mint egy toldozott foltozott pokróc, hányadék az város, és a támogatásokat úgy elcsalják hogy annak a rendje.

Béremelés is ló f_sz, mit ér vele az ember amikor 27%-os adó sehol a térképen nincsen, csak ennek a nyomorultnak a mániája ez... adóztatni mindaddig míg belegebedsz.

Ezt az évet még kivárom, tavaly buta voltam mert nem mentem ki Kanadába a családtaggal aki így nélkülem ment vissza, de hát bíztam a szavazásban is így maradtam, én már ilyen országban, ilyen mocsok emberek között nem akarok élni, az előző szavazásnál is bosszankodtam.

25 éves vagyok, nem köt ide semmi, ebbe a társadalomba egészen biztosan nem vállalok családot amikor hegyén hátán cigányokat látni már, ha oda kerül a sor akkor egy külföldi nőt fogok választani, és véletlenül még magyarul is elfelejtek beszélni, hogy semmi ne maradjon meg emlékként.

A következő szavazást már egészen biztos nem várom meg, életkoromat tekintve is túl nagy kockázat, és időpazarlás, 4 év alatt kint szép egzisztenciát lehet teremteni.

2018. ápr. 9. 22:30
 16/28 anonim ***** válasza:
0%
elhatárolódok a 15-östől
2018. ápr. 9. 22:32
 17/28 A kérdező kommentje:
12: Igazad van, de Karácsony Gergelynek nem tudom miért volt köze Sorosnak? De azt tudom, hogy Vonának és Gyurcsánynak valamint a Szélnek köze volt. Vagy talán ez az egész ellenzék banda Sorosnak dolgozott.
2018. ápr. 9. 22:37
 18/28 A kérdező kommentje:
Migráns már lerágott csont, de remélem, hogy az orvosi ellátás jobb lesz vagy valamint a megélhetésünk. Vagy visszatérünk ugyanúgy, mint 2014-ben volt.
2018. ápr. 9. 22:42
 19/28 anonim ***** válasza:
92%
Vonának semmi köze nem volt Soroshoz. Ezt egy beszédében el is mondta, hogy Orbán összealkotott egy olyan fotót, amin együtt van Soros és Vona, miközben Vona életében nem találkozott Sorossal. És ezért fel is jelentette Orbánt, ami után Vona papírt kapott arról, hogy nem engedné be a migránsokat. Tehát egyedül Vonának van róla papírja.
2018. ápr. 9. 22:43
 20/28 A kérdező kommentje:
Ja, és úgy határozta el, ha nem nyerik meg a választást, felmond.
2018. ápr. 9. 22:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!