Nem tudom, mert sajnos nem láttam a Fidesz programját a következő 4 évre.
2018. ápr. 9. 22:13
4/28 anonim válasza:
mészáros, tiborcz stb további gyarapodásra számíthat, nekik jó lesz a következő 4 év
egy átlagos állampolgár számára viszont nem
2018. ápr. 9. 22:15
5/28 anonim válasza:
Egykulcsos adóval nekem határozottan igen!
6/28 anonim válasza:
Viszont az igaz, hogy Orbán szerint, 2030- ra megelőzzükk Ausztriát, tehát nyilván "rohamléptekkel" megkezdjük a felzárkózást. Már alig várom.
7/28 anonim válasza:
Majd meglátjuk. Mindenesetre biztos, hogy a kormány kiáll korábbi politikája mellett, támogatni fogja az egykulcsos adót, a családi adókedvezményeket és a többi, korábban meghozott intézkedést.
8/28 anonim válasza:
2 évig még lesznek EU-s pénzek, amik az átlagos 3%-os növekedés 130%-át teszik ki becslések szerint, utána meg feltehetően gazdasági zsugorodás fog következni egy darabig.
2018. ápr. 9. 22:19
9/28 anonim válasza:
Eddig is csak rosszabb volt helyzet, miért számítanánk bármi jobbra?
Ha még élni is szeretnél, nem csak létezni, akkor javaslom menj el az országból.
Én is húzok el, amint tudok.
2018. ápr. 9. 22:20
10/28 anonim válasza:
Mészárosnak nem 30 cége lesz, hanem 50 2022-re!
A nyugdíjt megemelik 1,5%-al
A béreket emelik minimális kulcsal,
Viszont várhatunk kb 30 féle új adófajtát!
Magyarország jobban teljesít!
Gratulálok fideszesek!
Csak ne sírjon itt a szátok, mint internet adókor.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.