Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy lehet bármikor is kormány...

Hogy lehet bármikor is kormányváltás ha a vidékieknek a kormány hazugságai számítanak valóságnak?

Figyelt kérdés

Fideszes szavazók kíméljenek, nem érdekel, hogy "Sorosra" csak 51% szavazott, s 2/3 mandátumot kapott a Fidesz a saját törvényei szerint.

Vidéken az emberek szinte fele azt hiszi, hogy Vona le akarja bontani a kerítést. Apám meg pl. azt hitte, hogy Vona Gábor muzulmán vallású. Senkinek nincs kapacitása arra, hogy ezeket az embereket egyenként tájékoztassa arról, hogy ez nem igaz.

Áldemokráciává lettünk, a TV nincs rákényszerítve arra, hogy bírósági per után tájékoztassa a nézőit hogy hazudtak, így ma vidéken az a valóság, amit a Tv2 tények elmond.

Ez ellen hogyan tudna bárki is bármit tenni? Ugyanerre a sémára, ugyanezt akárkivel meglehet csinálni. Ha most Orbán Viktor kellene Orbán Viktorral megküzdjön, akkor őt is ugyanúgy lejáratnák, hazugságot BÁRKIRŐL LEHET MONDANI. A Fidesz az adófizetők pénzét fel is használja a karaktergyilkosságokra.

Oroszországban is mára elképzelhetetlenné vált a kormányváltás, itt is ugyanez lesz.

2018. ápr. 9. 21:38
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
41%

tehát mindenki hülye csak te nem?

mert te speciális vagy

2018. ápr. 9. 22:16
 12/24 anonim ***** válasza:
49%

Hagyjuk már ezt a vidék meg csak a Tv2, stb hülyeséget.

Ahol lehet fogni a Tv2-t, ott lehet fogni az RTL-t, Hírtv-t, Atv-t is.

2018. ápr. 9. 22:17
 13/24 anonim ***** válasza:
1: Ja, azért volt a legszegényebb régiókban a legnagyobb a fidesz támogatottsága, logikus.
2018. ápr. 9. 22:20
 14/24 anonim ***** válasza:
92%
Most két hatás párhuzamosan hatott. Egyrészt az információs monopólium vidéken, másrészt hogy TÉNYLEG jobban élünk, mint 4 éve. Ehhez ugyan inkább a világgazdasági fellendülésnek van köze, mintsem a kormányunknak, de ez bonyolult összefüggés a kádári kisembernek. Majd ha megszorítások lesznek, akkor van esély győzni. Sajnos csak akkor.
2018. ápr. 9. 22:23
 15/24 anonim ***** válasza:
56%

1-es

Hát persze, te agymosott.

Inkább ezért:

[link]

2018. ápr. 9. 22:29
 16/24 anonim ***** válasza:
egy új öszödi beszédnek kell történnie, csak annál sokkal durvábbnak, a fidesz kitolta a nép ingerküszöbét, ma egy öszödi beszéd orbán szájából nem jelentene semmit, ennél is többre lenne szükség, ha valamilyen durva szivárogtatás nem kerül ki akkor orbán haláláig uralkodik rajtunk
2018. ápr. 9. 22:31
 17/24 A kérdező kommentje:

# 13/15 Időpont ma 22:17

A karaktergyilkosság egy sok milliárdos projekt. A TV csatornák meg csak eszközök voltak erre. A HírTv nyilván nem engedheti meg magának, hogy 4 év alatt 100 milliós nagyságrendű pert veszítsen a bíróságon hazudozás miatt. Ahogy azt sem, hogy teleplakátolja az egész országot azzal, hogy STOP SOROS, mert éppen ez a kampánya a Fidesznek, és akkor a kormánynak is ez lesz, hogy állami pénzből kampányoljanak. Vona Gábor nem tud odatelefonálni az RTL klubnak, hogy né, mondják el ma 10x, hogy Vona nem rombolja le a kerítést, és hazudjanak egyet Orbánról a nézőknek. Nem olyan a viszony, mint a Fidesz esetében, hogy saját emberek a tulajdonosok...

2018. ápr. 9. 22:34
 18/24 anonim ***** válasza:
Én mondjuk azt nem értem hogy ki szavazott vidéken a fideszre. 3000 fös településen lakok, ellenben nem sok fideszes szavazóval találkoztam.
2018. ápr. 9. 23:13
 19/24 anonim ***** válasza:

Ha tetszik ha nem a "vidékiek" más szemszögből nézik a dolgokat. Őket általában pont az ejróeer multitusz és gendermiegymás, satöbbi izgatja a legkevésbé.

Talán megint a többséget hülyeség volt enyhén szólva újra megszavazni sokaknak, de attól ez még így van.

2018. ápr. 9. 23:16
 20/24 anonim ***** válasza:
51%

Én is vidéki vagyok és a vidékiek nevében kikérem magamnak, hogy minden vidéki tanulatlan ostoba suttyó senki, mert ez így nem igaz. Tudom, hogy te, kérdező, te sem ezt írtad, de nagyon sokan így gondolkoznak. Nem lehet leírni az egész országot, hogy "sötét birka"...én és konkrétan az összes ismerősöm, akivel a tegnapi illetve a mai napon találkoztam/beszéltem azt tapasztaltuk, hogy egy embert nem tudtunk volna mondani, aki a Fideszre szavaz és mindenki meg volt lepődve, mert mindig az ment, hogy mindenki mennyire utálja a kormánypártot, milyen rossz mindenkinek és szinte mindenkitől erős kritikát hallottunk a rendszert illetően....

Én is bíztam, hogy menni fog és kormányváltás lesz, de úgy néz ki, hogy mégsem olyan egyszerű...Szerintem a választási rendszer hibája is benne van, a választási csalások is benne vannak, illetve a kormány uszító, gyűlöletkeltő, megfélemlítő propagandája is benne van, illetve az ellenzék bénázása is benne van...Az is egy nagyon nagy probléma, hogy az ellenzéki média alulreprezentált vidéken, valóban kevesebb emberhez jutnak el az ellenzék célkitűzései, programjai és a fideszes korrupciós ügyek stb. Ugyanakkor szerintem leginkább a félrevezetett, megtévesztett emberek tömegeivel van a probléma...nagyon sok olyan ember él Magyarországon, leginkább valóban kis vidéki településeken, aki ki van szolgáltatva a hatalomnak. Fogalmuk nicsen arról, hogy mi folyik a világban vagy az országban, nem is értik és nem is akarják érteni...őket direkt nyomorban, szegénységben tartják és ezen nem is akarnak változtatni, mert rájuk tudnak támaszkodni, mint mozgósítható szavazóbázis, hiszen pl. egy tál levessel vagy sonkával már meg is vásárolták a szavazatukat. Valamint könnyen be lehet őket paráztatni, hogy "jönnek a migránsok és nem lesz pénz a segélyetekre", "elveszik a munkátokat" stb...főleg, hogy ez a kampány nem csak ezeket az embereket taszította rettegésbe, hanem rengeteg, rengeteg embert, akiket szépen fokozatosan tönkretettek és kihasználva a helyzetet, a félelmet, a szorongást megérkeztek a "megmentők", akik majd Hunyadi módjára harcolnak és megvégik az országot...Gusztustalan. Lehet haragudni ezekre a szavazókra, de inkább sajnálom őket, mert ők ezt nem is értik és nem tudják, hogy ilyen csúnyán kihasználják őket...

Ez a cikk is sokat elmond, szerintem: [link]

2018. ápr. 10. 00:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!