A kormányváltó szavazók hogy lehetnek annyira önzőek, hogy inkább visszalöknél az országot a káoszba, és a 2008 körüli állapotokba, csak ki legyenek elégítve a Fidesz-ellenes rögeszméik?
Miért lenne káosz, más országokban is képesek összedolgozni a különböző világnézetet képviselő pártok, itt miért ne tudnának?
Illetve simán lehetne, egy esetleges elszámoltatás, illetve a szükséges jogszabályváltozások után egy újabb választás kiírni.
A Fidesz vezetésénél nem nagyon lehet már rosszabb, én és sokan mások (egyre többen), akik hajlandóak átszavazni a legesélyesebb ellenzéki jelöltre egyéniben.
Kormányváltás 18.4.8.!!!
A Fidesz - és Orbán - minden káosz és nyomor okozója!
Migráns-barát, hazug, tolvajok!
Én egy normális, békés és gazdag Magyarországot akarok: a fidesz ezt képtelen volt megvalósítani 8 év alatt 2/3-dal!
El kell takarítani őket!
Rühellem a szocikat, de ehhez képest a 2002-2010 közötti időszak egy Disneyland volt.
Szebb jövőt!
"Miért lenne káosz, más országokban is képesek összedolgozni a különböző világnézetet képviselő pártok, itt miért ne tudnának?"
De jó! Itt ez a hozzászólás van felpontozva! Ezer másik helyen meg az, ahol azt mondják, hogy az ellenzék nem tudna összedolgozni, és hamar államcsőd lenne! Én inkább nekik hiszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!