Erősebb most a kormányváltó hangulat, mint 2014-ben?
ahhoz h szavazzunka z ellenzékre, ahhoz a 4 év alatt nem csak lógatni kellett volna a lábukat. most hirtelen felébredt bennük a kormányváltó kedv? (v talán még most se)
ideje bevallani, hogy a legtutibb ma Magyaroszágon kisebbségben ellenzéki politikusnak lenni.
Konkrétan SEMMI dolgot, mégis jó fizut kapsz, van egy csomó marha aki imád téged (még ha sokan utálnak is), és ha a nagykutyák teleették magukat, néha odaférsz a kondérhoz te is.
Rendszerváltó hangulat kéne, mert az összes párttal, sőt a demokrácia jelen formájával (ami nem is demokrácia - pl. az én érdekeimet nem képviseli senki) kéne leszámolni.
Én vagyok 2. válaszoló, miért kellett lepontozni? Akkor is így van.
A jelenlegi ellenzéket is el kéne kergetni a fenébe, mert láthatóan ellenérdekeltek a Fidesz leváltásában, megelégszenek ők a "megélhetési" ellenzéki szereppel. A NER nem csak maga a Fidesz, hanem az "udvari ellenzék" (MSZP, Momentum, Együtt, DK, Párbeszéd) is benne van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!