Titeket is bosszant, hogy nem sikerült leváltani a DK-t? (Nem estek ki a parlamentből magyarán)
Figyelt kérdés
2018. ápr. 9. 21:38
11/15 anonim válasza:
Technikailag nem is voltak bent, a DK mint önálló párt most került be először és alakíthat frakciót, korábban a DK-sok MSZP-ből kivált függetlenek voltak, aztán a Kormányváltók listájáról jutottak be, megint saját frakció nélkül, furcsa ez, de jogilag csak 2018-ban került be a parlamentbe a DK miközben a gyakorlatban már a 2012-es pártszakadás óta ott van.
12/15 anonim válasza:
Enyhén szólva nem bántam volna ha végre kiesnek. De ezek szerint annyi gondolkodásra teljesen képtelen akadt, hogy az 5% meglegyen.
13/15 anonim válasza:
"Én csak azt nem értem, hogy ha Vona lemondott, akkor Gyurcsány miért nem követi a példáját. Végtére is nem érte el a DK a célt, nem sikerült leváltaniuk a DK-t."
Mert egy gazember, a beszéde kiszivárgása után sem mondott le "kígyó", hanem még "szakértett" utána.
Az ilyentől mit remélsz?
14/15 anonim válasza:
Legalább Gyurcsány magától mondja a f.$zságokat és nem kell neki szöveg elé, hogy tudja mit kell mondania, mint a mélyen tisztelt miniszterelnök urunknak..
15/15 anonim válasza:
Lényegtelen az ellenzék összetétele. A Fidesz 2/3-al azt csinál, amit akar. A többi meg jól lesz biodíszletnek a Parlamentben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!