Ha a fidesz mindig csal a választásokon akkor hogyan akarja bárki is leváltani őket?
2018. ápr. 4. 07:12
1/16 anonim válasza:
LOL. Itt az újabb mese, komolyan, még nem unjátok?😂 Különben is, nem azon az 1, max 2 mandátumon múlik a választás, amit a határon túli magyarok szavazatai befolyásolhatnak.
2/16 A kérdező kommentje:
Te meg nem unod még hogy 1-2 mandátumot semmibe veszel?
2018. ápr. 4. 07:25
3/16 anonim válasza:
Persze, ha nyernek, majd jönnek a hangok, hogy biztos csaltak, meg a határon túliak nyerték meg nekik a választást.
4/16 anonim válasza:
Jézusom. Még a választások elsem kezdődtek de már kijelentitek hogy csaltak xD
5/16 anonim válasza:
Megnyugtatlak kérdező ha valami csoda folytán igaz is lenne nem sok szavazólapot kell kicserélni. Vagy tán azt gondold több százezer szavazat jön onnan az Mszp -re vagy a Dk-ra?
6/16 anonim válasza:
"Persze, ha nyernek, majd jönnek a hangok, hogy biztos csaltak, meg a határon túliak nyerték meg nekik a választást"
És ebben lesz némi igazság is...már ha nyernek. Nem hiába vannak Szabolcsban 180-200-an bejelentve egy családi házba.
7/16 anonim válasza:
1-2 mandátum pedig simán eldöntheti a többséget. 2016-ban is egy mandátumon múlott, hogy a fidesznek nem volt 2/3-a. Úgyhogy nem szabad alábecsülni 1-2 mandátumot.
8/16 A kérdező kommentje:
ma 07:48
Én is igy gondolom.
2018. ápr. 4. 07:51
9/16 anonim válasza:
Nem vagyok fideszes, remélem elveszítik a választást, de ezt én sem tartom csalásnak.
Oroszországban, na ott pl van csalás, itt azért nem hiszem.
10/16 anonim válasza:
Végtelenül undorítónak tartom, ahogy a határon túli magyarokat megpróbálja az ellenzék lejáratni, minden lehetséges módon megsérteni. Azt hittem, a DK kampányfilmjével elértük a gödör alját, de látom, még mindig lehet lefelé kaparni. És akkor csodálkoztok, hogy eszükben sincs rátok szavazni...Ha akkora ászok vagytok, NEM azon az 1-2 mandátumon fog múlni, amiért amúgy épp mindent megtesztek, hogy ne nektek jusson.😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!