Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem lehetett hallani a...

Miért nem lehetett hallani a kampányidőszakban a Fidesz részéről az oktatásról, egészségügyről, korrupció visszaszorításáról, kkv-k további, magasabb szintű támogatásáról?

Figyelt kérdés

2018. ápr. 9. 18:48
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
És de, bizony az oktatáspolitika sokat befolyásolhat a szellemiségen. Sajnálom, hogy számodra ez nem egyértelmű.
2018. ápr. 9. 19:46
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem azt írtam, hogy rossz volt.

Nem készített fel, ezt írtam.

Tudtuk, hogy a szakmai gyakorlat az ami felkészít.

2018. ápr. 9. 19:50
 13/15 anonim ***** válasza:
2018. ápr. 9. 20:05
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Magasról lesz.rják ezeket a területeket, és eleve nincs is programjuk. Valamelyik gennyláda (elfelejtettem, melyik, de végül is teljesen mindegy) nemrég azt találta mondani, hogy nem éri meg pénzt önteni az egészségügybe, mert az nem jövedelmező terület. Az oktatást sem fogják fejleszteni soha, mert minél több tanulatlan, ostoba birka van az országban, annál könnyebb őket irányítani. A vállalkozók nem érdeklik őket, több hasznot hoznak a megfélemlíthető alkalmazottak. A korrupció meg maga a Fidesz.
2018. ápr. 10. 22:46
 15/15 anonim ***** válasza:
Lehet bármilyen színvonalas oktatás ha a diákok 80%-a nagyívben sz*rik mindenre, csak a facebook meg a legújabb okostelefon érdekli a többséget. Tisztelet a kivételnek. Én 1 éve végeztem a sulival, az osztályom háromnegyedét úgy rugdalták át vizsgán hogy választhatott tételt amit a legjobban tudott de így is alig bírtak kinyögni valamit. Érdekes, páran meg tudtuk tanulni az anyagot, a többi meg nyavajgott hogy rosszul tanít a tanár miközben egy szót sem írtak le órán. Ez a legnagyobb gond, lehet fidesz vagy mszp vagy akármi, aki lusta megeröltetni az agyát az ne nyavajogjon hogy árufeltöltő lett a tescoba.
2018. ápr. 16. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!