Sokan fogják elhagyni az országot a 2018-as választás után?
Amikor a mai ellenzék volt hatalmon itt nagyon rossz volt : áremelkedések, megszorítások, magas infláció, bérfagyasztások voltak. Ha ők győztek volna sokkal rosszabb lenne itt az élet.
Azért van elvándorlás, mert nyitottak a határok és mert magasabb pénzt kapnak kinnt. Pont !
Orbán nélkül magasabb lenne az elvándorlás ez az igazság !
Meg is lehet nézni, hogy Magyarorszégon a legkisebb az elvándorlás a térségben. Ez az igazság.
Ja..egyszerű ráfogni a szaros pénzre. Hát nem. A nem létező jövőkép az amiatt most sokan dobbantani fognak. Az ország közhangulata, a politikusok mocskossága miatt.
Legalábbis akiket én ismerek itt akartak maradni, sokan olyan szakon aminek a végén nem vmi milliós összeg vár. ( tanár, szociális munkás pl.)
Szóval le lehet állni ezzel, itt már rég nem csak a pénzről van szó.
Nagyon sok embertől hallom. Nem tudom, hogy ezek közül hányan lépik meg. Munkatársak mondják, hogy a gyerekeik menni akarnak, már akié még nem ment. Nem elsősorban az az indok, hogy itthon szegények lennének, hanem semmibe vannak véve, hülyének vannak nézve. A közhangulat az, amiből menekülni akarnak az emberek.
Én maradok, mert nem akarok idegen lenni egy másik országban, itt a családom, itt vannak a barátaim. Átlaghoz képest jól élek itthon, megvan mindenem, de az említett közhangulat miatt én sem a Fideszre szavaztam. Jobbak, mint a szocik, de a gyomrom felfordul a nyílt harácsolástól, agymosástól, gyűlöletkeltéstől, amit művelnek.
A megdöbbentő az, hogy ma is mindenhol azt hallottam, hogy senki nem szavazott a fideszre. Egy munkatársról tudok, meg mamámról, mindenki más másra szavazott. Neten pár linken hirdettek szavazást, ahol be kellett jelölni, hogy ki kire szavazott, a fidesz legtöbb helyen 10% alatt szerepelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!