Várjátok már, hogy végre megszavazza az új parlament 2/3+2 fővel a Stop Soros törvényt és a migránsellenes alkotmánymódosítást?
Különben is milyen jogon próbáltak eddig is befolyást, kontrollt gyakorolni külföldről pénzelt "civil" szervezetek?
Már eddig is sértették a magyar demokrácia tisztaságát.
A másik meg hogy Vona Gábornak milyen érzés lehet majd, hogy 2/3-al megszavazza a Fidesz azt az alkotmánymódosítást, amit ő pillanatnyi politikai haszonszerzésből nem szavazott meg, az idő most még is a Fidesznek kedvezett?
A 2/3-adhoz 133 képviselő kell, a jelenlegi állás szerint 134 lesz + 1 német nemzetiségi, ő is Fidesz tag.
És mi van azokkal a külföldről pénzelt civil szervezetekkel amik valóban hasznosak? Nem etehetik a szegényeket, nem támogathatják a hátrányos helyzetű gyermekeket, nem segíthetnek a vörösiszap károsultakon? Nem finanszírozhatnak állatmenhelyeket?
A magyar állam foglalkozik ezekkel az ügyekkel.
Én nem vitatkozni szeretnék, de kérdezem, miért károsak ezek a szervezetek a magyar demokráciára?
És mielőtt támadtok, nem vagyok "libsi", megy sorosbérenc. Egyszerű hazafi vagyok.
Szerintem a ténylegesen hasznos civil szervezeteknek nincs okuk félni (vöröskereszt, máltai szeretetszolgálat, baptista szeretetszolgálat, stb.)
Itt azokkal van gond, akik külföldi júdáspénzen a magyar demokráciát akarják befolyásolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!