Van más egyetemista rajtam kívül aki nyáron diplomázik de a választási eredmények miatt külföldön keresgél munkát?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 9. 16:28
11/14 anonim válasza:
Én már úgy tervezem, hogy itthagyom az egyetemet és inkább külföldön folytatom a tanulmányaimat.
12/14 anonim válasza:
"Ha őseink is elszaladtak volna,valahányszor nehéz idők jöttek,ma üres lenne ez az ország." Wass Albert
13/14 anonim válasza:
Nagyon szuper, hogy mindenki ekkora hazafi, de itt emberek megélhetése a tét. Szerintem a legtöbben nem azért mennek el, mert utálják az országot és a nemzetet és lesz.rják az egészet, hanem mert nem látnak kiutat abból a helyzetből, amiben jelenleg vagyunk. Szerintem teljesen megérthető, ha valaki a elmegy a saját túlélése érdekében.
14/14 anonim válasza:
5-ös vagyok
6-os, családom kint él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!