Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Videók terjengenek a neten...

Videók terjengenek a neten hogy vidéki nyugdíjasok rettegnek attól hogy pl. bevezetik a migránsok az arab számokat. Ez komoly vagy mi a fene? Ennyire sötétek vidéken hogy mindent bevesznek a habony nyugdíjas verő művektől?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 9. 12:04
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
54%

Demokratikus ellenzék?? Hol? Arra a negyed magyargyűlölő balosra gondolsz? Mert akár tetszik, akár nem Magyarország háromnegyede a jobb oldalon áll.

Nem hisztériázni kéne, meg duzzogni, mint egy sértett óvodás és a másikra mutogatni, hanem nagyon komolyan venni a magyar emberek elvárásait és nem ellenük dolgozni.

2018. ápr. 9. 12:24
 12/27 anonim válasza:
73%
10-es, miért, aki az mszp-re meg a DK-ra szavaz szerinted az az értelmes? 😂... Ne röhögtess.
 13/27 anonim ***** válasza:
39%
Budapestről ki kellett volna takarítani a mocskot, és valamiféle önrendelkezést követelni. Budapesten jóval magasabbra lehetne vinni a minimálbért, mint másutt, az emberek teljesen más oktatást szeretnének, több adót fizetnek be, több pénz jutna a tanároknak, és az orvosoknak, és teljesen máshogy látják a világot az ottani emberek. Ha vidék nem akar változást, az ő baja, de az idei választás tanulsága az is, hogy Budapest VÁLTOZÁST AKAR.
 14/27 anonim ***** válasza:
67%

Sajnos valóban vannak olyan buta emberek akik minden hülyeséget eltudnak hinni.

Szomorú hogy még léteznek ennyire hiszékeny emberek akiket ilyen hülyeségekkel lehet félre vezetni.

2018. ápr. 9. 12:26
 15/27 A kérdező kommentje:
Itt csak récsölnek meg a haveroknak jár a plusz pénz...
2018. ápr. 9. 12:27
 16/27 A kérdező kommentje:
Na de ha pécs ilyet mutat akkor mi lehet borsodban vagy szabolcsban ahova viszik az ukránokat is és megfélemlített szegényekkel van tele? Ez az ország menthetetlen :(
2018. ápr. 9. 12:28
 17/27 anonim ***** válasza:
71%

"Nehogy azt higgyétek, hogy budapesten jobban a nyugdíjasok, ott is ugyan úgy megvannak az ilyen sötét emberek."

Pontosan.

Az ilyen szépen összevágott manipulált videókról meg annyit, azért tart ott az ellenzék ahol, mert kb. ennyire futotta nekik.

Mocskolódás meg uszítás, mint ahogy a Fidesz is csinálta.

Csak a Fidesz nem a magyar embereket ugrasztotta egymásnak, hanem pont hogy egységet kovácsolt a migráns ellenes politikájával.

Ellenben az ellenzékkel akik a mai napig az embereket próbálják uszítani, hergelni ilyen gyökér videókkal.

2018. ápr. 9. 12:28
 18/27 anonim ***** válasza:
47%
Itt te vagy a sötét, ha te pár videó alapján általánosítasz.
2018. ápr. 9. 12:29
 19/27 A kérdező kommentje:
Nem csak pár videó hanem az eredmény alapján is. Ez veszélyes!
2018. ápr. 9. 12:30
 20/27 anonim ***** válasza:
84%

Kérdező!

Én vidéki vagyok és nem értem,hogy miért általánosítasz,hogy mi vidéken sötétek vagyunk.

PL:Én és kb akit ismerek a környékünkön az mind a Jobbikra szavazott.Viszont vannak Budapesti ismerőseink is és ők a fideszre szavaztak,amikor kérdeztem miért? A válasz:mert ő parkokat csinált és felújitott egy csomó mindent(kb ennyire emlékszem)

Egyébként az én véleményem amit láttok az hogy sok idős már automatikusan a fideszt mondja,mert kb azt sem tudja hogy létezik más párt..ha tudja meg kapásból elutasítja.

2018. ápr. 9. 12:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!