Most akkor a Fidesz egyedül a migránsozás miatt nyert?
vidéken élek, kis 8ezer fős városkában, 300+ a fizetésem.
ezt csak úgy mondom a nagy városi "elitnek".
én pl azért szavaztam a fideszre, mert az elmúlt 4 év alatt a fideszes vezetőség 1000x többet tett le a városunk fejlődéséért mint a korábbi (1990-óta) mszp-s alakulat.
24 év alatt elloptak mindent, egy utat nem újítottak fel, konkrétan az összes közpénzt lenyúlták, és 100 milliós házakat építettek közben maguknak.
hagyták a várost teljesen elrohadni.
mióta fideszes a polgármester, épült új kistérségi egészségügyi központ a legmodernebb felszerelésekkel, játszóterek, új utak, kiparcellázták az üresen álló önkormányzati terülteket és ipari parkot hoztak létre csomó új munkahellyel, rendbe hozták a parkokat, felújították az iskolákat óvodákat és még sorolhatnám.
az iparűzési adóból származó bevételt egy az egybe a városba tolják minden évbe.
És igen! felhúztak egy 800-1000 ember befogadására alkalmas SPORTCSARNOKOT, ahol szinte minden hétvégén van valami rendezvény, ahova jönnek a környező városokból is rengetegen, így lehet új kapcsolatokat barátságokat kiépíteni, ami nekünk "falusiaknak" még mindig fontos!
egyszóval ezerszer élhetőbb lett a város, mióta fideszes vezetés van.
én ezért szavaztam rájuk, a migránsozást meg sorosozást pont leszartam.
erre az 50 ezerből élnek dologra meg annyit tudok mondani, hogy max a közmunkások akik lusták kilépni a szarból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!