Nem nevetséges ez a migránsozás, Sorosozás?
Komolyan mondom olyan buta emberek vannak, hogy legszívesebben elzárnám a normális emberektől. Nem fogják fel azt, hogy egy migráns se akar itt maradni és nincsenek nálunk olyan nagy muszlim közösségek, hogy félni kéne terrortámadásoktól. Nem veszik észre a kis borsónyi agyukkal azt, hogy ez kormány propaganda, nem beszél egyáltalán a fiatalok elvándorlásáról, a rossz oktatásról, egészségügyről, inkább félelmet akar gerjeszteni és hihetetlen az, hogy ennyi buta primitív ember él itt, hogy bedől ennek. Hát gratulálok! Ahhoz is, hogy elhiszik azt, hogy a Soros maga sátán és, hogy elakarja pusztítani az Európát. Atyaég!
Megmondom őszintén engem nem a kormány idegesít fel agyilag, hanem a sok idióta, tudatlan, proli, kádárista réteg, akik semmit se tudnak világról, csak a kádár rendszert kívánják vissza, mert szerintük az káánaán volt vagy az olyan nyuggerek, akik eladnák a lelküket egy 10 ezer forintos emelésért. Én csak annyit szeretnék, hogy legyenek elzárva a normális emberektől és végre elkezdhetnénk építeni normálisan ezt az országot.
Az MSZP idejében pedig ment a nácizás meg a jajjveszékelés. Ha ma is MSZP lenne kormányon, akkor meg menne a patriarchátustól és trumptól való rettegés, de ugyanúgy Putyin seggét nyalnánk.
Az elvándorlás és népességfogyás az összes kelet-európai államot érinti, ez nem pártspecifikus probléma.
Egyébként most mit izgulsz? A buta prolik tapsikoljanak csak annak, hogy éhen halnak, addig a középosztály jól érzi magát. Mindent jól csinál a Fidesz.
" Én csak annyit szeretnék, hogy legyenek elzárva a normális emberektől és végre elkezdhetnénk építeni normálisan ezt az országot."
Más szóval diktatúrát akarsz, az egyet nem értőket meg lágerbe zárni, ez szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!