Akik a tegnapi választás után külföldre terveznek költözni! Ti kivétel nélkül jól beszéltek legalább egy nyelven? Mi a végzettségetek (mindannyian értelmiségiek vagytok)?
Tudod, utolsó, igazad van... nem volt összefogás, elb**uk... Most pedig aljas mód elmenekülünk.
Jól látod, a felelősség csak a mi válunkat nyomja. A kormánypártét, a fidesz szavazókét nem. Ez nem diploma vagy nyelvtudás kérdése: egyszerűen van akit nem lehetett megvenni rezsicsökkentésel, meg a kivándorlás okozta munkaerőhiánnyal párosuló "magasabb bérekkel".
Tudod, én a fideszre is szavaznék szívesen, csak nem engedte a józan eszem. Hihetjük, hogy nagyon jól élünk...a többség nem ezért megy el, hanem mert nem akar a zárt ajtók mögött ragadni... és ha bezárul az ajtó, ti, akik ittmaradtok, és diktátort választottatok, sajnos éhen fogtok halni. Játszhatnám a hazafit, de nekem is egy életem van -nem fogom a ti üdvözülésetek reményében feláldozni, pláne, hogy nem is kértek belőle...
,,Igen "Szociologiat" "Publicisztikat"meg a "kommunikaciot" es hasonlo büfesszakokat vegzett elsöosztalyu "ertelmisegiek", mehetnek is Londonba a brittek szemtet takritani masre ugysem alkalmasak"
Na öcsém, szeretnél te ilyen magyarral büfészakon végezni. :D
"Elkú*tuk!" (Ezt nem hagyhattam ki! :) )
Én visszaugrottam ide szavazni, de igazából már 5 éve leléptem Mo.-ról. Egyéniben Kunhalmi Ágnesre szavaztam, listában a Munkáspártra (Igazából Thürmert nem bírom, de akkor is a Munkáspárt amivel egyetértek).
Angoltanárként dolgozom egy középiskolában, így az a nyelvtudás adott.
Anyanyelvien beszélem az összes főbb távol-keleti nyelvet (japán, koreai (mindkettő), kínai, taiwani, thai, vietnami, maláj).
A havi keresetem 1500000KPW (kb. 425000HUF).
Naponta kapok egy adag állam adta kaját ingyen.
Bár már megszoktak, de a népszerűségem a mai napig elég nagy, lévén hogy itt a távol-keleten (főleg itt) nem gyakori egy európai.
A lakás állami, ingyen van, a rezsi pedig roppant alacsony.
A boltokban a cuccok pedig elég olcsók.
Az én életem jól sikerült 2013-tól.
K. N.
Számviteles vagyok.
Angol-német C1.
Nem a Fidesz miatt megyek.
Na akkor úgy látszik kitörölhetem a s***em az angol B2 középfokúval. :'(
2 félév múlva végeznék. Egyik kommentelő írta, hogy Erasmus. Sajnos pont ahhoz is erős angol kell és már amúgy is lekéstem róla. Nem tudja valaki mennyi idő alatt lehet felhozni egy gyenge középfokot olyan szintre, amivel külföldön egy gazdinfós diplomával ill. hálózattelepítői végzettséggel el tudnék boldogulni? Persze az se lenne probléma, ha kevésbé felkapott helyen dolgoznék (hotel, étterem, raktár), csak normális társasággal tudjak együtt élni/dolgozni (magyarok, más európai kulturált kivándorlók). Nem vagyok rasszista, de gondolom nem kell hangsúlyozni, hogy mekkora főnyeremény lenne pakisztániakkal meg szudániakkal egy albérletben lakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!