Mi, Fidesz utáloknak már mindenképp mennünk kell külföldre?
Figyelt kérdés
Más lehetőség úgysincs.2018. ápr. 9. 09:13
11/27 anonim válasza:
6-os. "Fejlődni mindig kell." Igazad van. Fejlődj! Gondolod,ha most kormányváltás lenne akkor munkád is lenne?
12/27 Lazy Lover válasza:
Igen èn is elhuzzok a diktaturából
13/27 anonim válasza:
Pont az életképtelenek menekülnek külföldre, akiknek semmi kötődésük nincs, akiknek mindegy, merre vándorolnak, mert sehol nem találják meg a helyüket. Ezek az emberek sehol nem lesznek boldogok.
15/27 anonim válasza:
Aki külföldre megy az azért megy, mert tudja és hiszi, hogy lehet neki jobb is. Akik Magyarországon élnek, sokan úgy vannak vele, hogy nem jó nekünk de úgyse lehet már jobb, vagy az igényei annyira alacsony szinten vannak, hogy nekik megfelel az a szint amin jelenleg vannak. Addig amíg valaki tesz a sorsáért, legyen az itthon vagy külföldön, addig azt nem ítélhetjük el. Amíg itt nem változik a társadalom véleménye magáról az életről, addig kár várni bármilyen változást is.
17/27 Lazy Lover válasza:
Tudom hogy a proli magyaroknak elèg a párizsi meg a száraz kenyèr de èn ennèl többre vágyok!
18/27 anonim válasza:
Nem kell mindenképpen, de ha mész, nem fogsz hiányozni. Becsomagoltál már?
19/27 anonim válasza:
Én vidékre költöztem, egy egész helyes kisvárosba. Vannak cigók erre is de a város másik végében és azokkal se volt eddig sok gond, nem is nagyon látom őket szerencsére.
Erre nem baxogat senki, nyugim van, van egy szép nagy telkem amit meg fogok művelni, ezzel is kicsit függetlenedek majd. Pesten mindig idegeskedtem azon, hogy ez a rabló banda lóg a nyakunkon, itt legalább kimegyek a kertbe és a meló közben nincs időm agyalni rajtuk.
Szerencsére fejlesztőként nem keresek annyira rosszul, home office-ban. Nem is nagyon csesztetnek, hisz most is van időm ide írogatni meló közben.
Szóval túl fogom élni ezt a 4 évet is itthon.
Én azért megértem azokat akik külföldre menekülnek, sajnálom őket, remélem megtalálják a helyüket.
20/27 anonim válasza:
Hát akkor "Laza Szerető" lehet indulni.Kint is parizert fogsz enni,csak drágábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!