Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi, Fidesz utáloknak már...

Mi, Fidesz utáloknak már mindenképp mennünk kell külföldre?

Figyelt kérdés
Más lehetőség úgysincs.

2018. ápr. 9. 09:13
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
66%

Igen.

Én is megyek.

Te hova készülsz? Én az USA-ba

2018. ápr. 9. 09:15
 2/27 anonim ***** válasza:
11%
Miért,mond már el,hogy miért? Tényleg ennyi becsület nincs bennetek?
2018. ápr. 9. 09:21
 3/27 anonim ***** válasza:
37%

Húzzatok el jó messzire és soha ne is gyertek vissza!

Olyan ez, amikor a sértődött gyerek duzzog, üt-vág, mert anyucitól nem kapta meg, amit akart.

Külföld. Háháhá. Ott aztán minden csodálatos, demokratikus, hullik a pénz, nem kell dolgozni.

2018. ápr. 9. 09:23
 4/27 anonim ***** válasza:
33%
kis haver, előtte még tanulj meg helyesen írni :)
2018. ápr. 9. 09:24
 5/27 anonim ***** válasza:
26%
Hazátlan, gyökértelen, sehova nem tartozó karaván.
2018. ápr. 9. 09:26
 6/27 anonim ***** válasza:
49%

Ilyen nem letezik hogy most megint 4-ig ok lesznek hatalmon az mar 12-ev. Az elmilt evekben tortent valtozas?

Nekem 6 eve!!!! Nincs munkam, semmi valtozas nem tortent. Stadionokat epitett orban es ennyi volt..

Nekem nincs bajom a Fidesszel de valtozni,fejlodni mindig kell,hiszen ez maga az elet,ahogy fejlodtek a telefonok, az autok ,modernizalas meg minden, valtozas kell. Fidesznek elfogyott az otlete,Orbannak mar pihennie kene,mert elfaradt es latszik rajta, csak hogy itt tobb millio ember a tet,meg egy egesz Orszag.miert nem adjak at a helyet egy olyan partnak aki meg nem volt hatalmon?'miert nem bizonyithat mas part is?

Fidesznek mar volt lehetosege az elmult 8 evbe,es semmi nem tortent sot..

Ezert vannak sokan felhaborodva.

2018. ápr. 9. 09:27
 7/27 anonim ***** válasza:
75%
Már másfélévé megtettem. Életem legjobb döntése.
2018. ápr. 9. 09:28
 8/27 anonim ***** válasza:
84%
#3 Senki hiszi hogy külföldön nem kell dolgozni, csak tudod ott normálisan megfizetik az embert a munkájáért, stadionok meg lopás helyett van normális egészségügy meg színvonalas oktatás. Aki kint van semmi pénzért nem jönne haza, nem véletlenül. Ilyet csak az mond akinek 0 nyelvtudása és olyan életképtelen hogy sose tudna kivándorolni:)
2018. ápr. 9. 09:32
 9/27 anonim ***** válasza:
0%
háháhá .... olyan "jó" az oktatás, hogy kénytelen vagy a gyerekedet magán óvodába, magán iskolába íratni horror összegért, ha nem akarod, hogy terrorizálja a kisebbség. Egészségügy?? Azért jönnek haza Londonból fogászatra? Azért itt csinálják a lombikot, akiknek nem jön össze a baba? Azért kell fél napot a körzetinél tölteni, vagy mehetsz magánba? Ez aztán az egészségügy!
2018. ápr. 9. 09:37
 10/27 anonim ***** válasza:
33%

Nem kell menni külföldre.:)

Találd fel magad itthon,én is azt teszem.Hidd el vannak lehetőségek,csak tanulni kell és helyezkedni.

2018. ápr. 9. 09:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!