Mi, Fidesz utáloknak már mindenképp mennünk kell külföldre?
Igen.
Én is megyek.
Te hova készülsz? Én az USA-ba
Húzzatok el jó messzire és soha ne is gyertek vissza!
Olyan ez, amikor a sértődött gyerek duzzog, üt-vág, mert anyucitól nem kapta meg, amit akart.
Külföld. Háháhá. Ott aztán minden csodálatos, demokratikus, hullik a pénz, nem kell dolgozni.
Ilyen nem letezik hogy most megint 4-ig ok lesznek hatalmon az mar 12-ev. Az elmilt evekben tortent valtozas?
Nekem 6 eve!!!! Nincs munkam, semmi valtozas nem tortent. Stadionokat epitett orban es ennyi volt..
Nekem nincs bajom a Fidesszel de valtozni,fejlodni mindig kell,hiszen ez maga az elet,ahogy fejlodtek a telefonok, az autok ,modernizalas meg minden, valtozas kell. Fidesznek elfogyott az otlete,Orbannak mar pihennie kene,mert elfaradt es latszik rajta, csak hogy itt tobb millio ember a tet,meg egy egesz Orszag.miert nem adjak at a helyet egy olyan partnak aki meg nem volt hatalmon?'miert nem bizonyithat mas part is?
Fidesznek mar volt lehetosege az elmult 8 evbe,es semmi nem tortent sot..
Ezert vannak sokan felhaborodva.
Nem kell menni külföldre.:)
Találd fel magad itthon,én is azt teszem.Hidd el vannak lehetőségek,csak tanulni kell és helyezkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!