11/21 anonim válasza:
Ezt én sem tudom elhinni hogy ennyire sötét a magyar nép. Tény hogy ha 1 vagy 2 ellenzék lenne, akkor szerintem simán legyőzhették volna. De nem, azok is csak a saját érdekeiket nézik, hogy ott lehessenek a parlamentben.
Illetve mondják ezt a sok közmunkáért, pár ezerért, vagy "böskéért" szavazást. Ezt a szegény keleti megyékben még el is tudom képzelni. Na de mi a helyzet a nyugatiakkal? Azok nincsenek ezekre rászorulva, vagy csak elenyésző százalékuk.
De ilyen akkor sincs hogy megint 2/3. Tuti van itt más is. Pl miért romlott el az a több milliárdos berendezés?
12/21 anonim válasza:
Én mindig is tudtam hogy a fidesz a legfelsőbb hatalom,mára már az egész világon.Mert ugyan ki állitaná meg őket?
13/21 anonim válasza:
Semmiféle momentumos szavazat nem került a Fideszhez. Szegény ellenzékiek olyan buták...
14/21 anonim válasza:
#14 Kérlek nézz után, ismerd meg, tájékozódj a mostani “választási rendszerről”, mielőtt másokat sértegetsz! Tény, hogy a magyar rendszer az egyik legbonyolultabb - nem véletlenül -, de aki akarja, átlátja.
15/21 anonim válasza:
#14 a Momentum a 3%-al 3 helyet kapott volna a Parlamentben, mivel 5% a köszöb ezért az ő mindhárom ellenzéki helyüket a győztes párt kapja meg, így lett meg a Fidesz 2/3.
17/21 anonim válasza:
A szó szoros értelmében a csalás kizárt. Minden pártnak ott vannak a delegáltjai a szavazáson, a szavazatszámláláson is. Ráadásul az ilyen jellegű csalást nem lehet az egyszeri Csinovnyikra rábízni, mert eljárna a szája. Már pedig ha ez csalás lenne akkor ahhoz több száz ha nem ezer Csinovnyikot kéne beavatni, ami lehetetlen.
18/21 anonim válasza:
Teljesen egyértelmű hogy csaltak, máshogy nem lett volna esélyük a nyerésre, csak a buta vak ember nem látja ezt
19/21 anonim válasza:
Baromság nem volt itt semmi csalás! Az emberek egymásnak azt mondják fuj fidesz de mikor az x et kell huzni szèpen behuzzák a fideszt! Mivel nincs is más! Ki az a hűlye a ki megint padlora akarja küldeni az országot mint az mszp idelyèn? Aki felvett deviza hitelt az az nem szavaz sem mszp-re se dk-ra de az a szülő sem fog aki láta a gyerekèt el lehetetleniteni!Persze akinek nem volt benne rèsze mert olyanok voltak a körülmènyei azok erzsiznek a nyugdijasokra...Az a szomorú inkább hogy a kètfarkú kutyapártra is szavaztak nem is kevesen akik egy programot sem tudtak lerakni...Szerintem a baloldali szavazoknak kellene inkább elgondolkodni mièrt is hagyhaták el a baloldalt a többi baloldali szavazó!Sokan jönnek a stadionnokal de a stadion megèpűlt meg a vasút pálya is elenben a sok mszp-s èpitkezèsel ami megkezdődött de nem felyezödött be a pènz meg ugyan ugy eltünt...Aki azt mondja sőtèt aki a fideszre szavazott nèzen magába ès gondolja vègig olyan pártokra szavazott akik mèg a választás napján sem tudtak megegyezni a közös cèljuk elèrèse èrdekèben! Hogyan vezettèk volna ezek az országot? Èn örülök hogy a fidesz nyert a 2\3 nem kellet volna de igy alakult ez mèg mindig a kisebbik rossz!
20/21 anonim válasza:
A fidesz sosem csalna. Több tisztességet a pártomnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!