Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csalt a Fidesz?

Csalt a Fidesz?

Figyelt kérdés
A Fidesz az eddigi választások alatt csalt-e már?
2017. dec. 5. 18:09
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
79%

Persze, itt igazából mindenki ellenzéki, lassan már a Fideszesek is azok és emiatt 2018-ban minden eddiginél jobban kell majd csaljanak, hogy maradhassanak kormányon.

(de most komolyan mért nem hiszel legalább az ellenzék és más országok által küldött megfigyelőknek?)

2017. dec. 5. 18:23
 2/18 anonim ***** válasza:
42%

Persze. 2010-ben is és 2014-ben is kétharmadot csaltak ki maguknak, hogy a külföldi országok figyelmét magára keltse.

(Kérdező: nem ellentétes kicsit a felső mondat? Gondolkozz már kicsit...)

2017. dec. 5. 18:26
 3/18 anonim ***** válasza:
69%

Két válaszoló alig három perce eltéréssel, ugyanúgy érvel, ugyanazokkal a szavakkal, ugyanúgy egy sorral alatta zárójelben egy kiegészítés.

A Fidesz lehet nem csal.

De az biztos, hogy van egy internetes trollhadseregük ahogy a ruszkiknál Putyinnak.

2017. dec. 5. 18:32
 4/18 anonim ***** válasza:
59%
Természetesen. A pszichopata személyiségek jellemző vonása az amoralitás, amikor saját magukat kivonják minden kötelező erkölcsiség alól és egészen természetesnek veszik, ha saját érdekeik szerint járnak el. Az erkölcs számukra filozófiai kategória, nem is értik, miről szól.
2017. dec. 5. 18:35
 5/18 anonim ***** válasza:
16%

"Két válaszoló alig három perce eltéréssel, ugyanúgy érvel, ugyanazokkal a szavakkal, ugyanúgy egy sorral alatta zárójelben egy kiegészítés."

2-es vagyok.

Tudod, az agyilag ép emberek nem dőlnek be annak a balliberális kampánynak, hogy a választások el vannak csalva. Csak a drága ellenzék már nem tud mit kitalálni, hogy miért nem erősödtek meg az elmúlt hét évben.

Az, hogy ezt formailag egyformán írtuk le az egyes válaszolóval, és egy állásponton vagyunk (ha azon vagyunk), az csupán véletlen.

De hajrá balliberálisok, csalt a Fidesz, meg kampányol is mocskosul...

(Csak azt nem értem, minek kampányolni és bérkommentelőket fizetni, ha egyszer úgyis elcsalja a Fidesz a választásokat.)

2017. dec. 5. 18:50
 6/18 anonim ***** válasza:

"Két válaszoló alig három perce eltéréssel, ugyanúgy érvel, ugyanazokkal a szavakkal, ugyanúgy egy sorral alatta zárójelben egy kiegészítés."

...persze, miközben néhány százalékot is magára szedett...

Kedves 3. hozzászóló!

feltűnhetett volna, hogy ebben a kérdéskörben, egy új bejegyzésre viszonylag sokan és gyorsan reagálnak. Nem kell azonnal alaptalanul összeesküvész-szerű kombinációkkal előállni.

2017. dec. 5. 19:05
 7/18 anonim ***** válasza:
91%

Én sehol se írtam hogy egyeske és ketteske ugyanaz lenne.

Csak leírtam, hogy furcsa, hogy ugyanolyan stílusban, szavakkal, ugyanazzal a szóval kezdve a mondataikat majd egy zárójeles sorral befejezve valakik ugyanazon a véleményen vannak.

Közben elvileg más regisztrációról írnak.

Az, hogy ti ezt hogy értettétek az már a ti dolgotok.

Én nem vádolok senkit csak felhívtam a figyelmet arra, hogy putyinista trollhadsereg van, sokan pletykálják, hogy van fideszes verzió is.

2017. dec. 5. 19:26
 8/18 anonim ***** válasza:
0%

"Az, hogy ezt formailag egyformán írtuk le az egyes válaszolóval, és egy állásponton vagyunk (ha azon vagyunk), az csupán véletlen. "

Aha persze. Szimultán kommentért mennyit fizetnek a pártirodában?

2017. dec. 5. 20:29
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Minek csalnának, ha úgy változtatják meg a törvényeket, ahogy csak akarják? Nincs rá szükségük, simán bedobnak egy újabb salátatörvényt és el van intézve.
2017. dec. 5. 20:42
 10/18 anonim ***** válasza:

tegnap 18:50

Hagyjad, nálam például rendszeresen levonják azt a nagyívű következtetésüket, hogy minden létező nem fityesz nyaller 63%-on álló beíró az én vagyok. A ravasz fidesz agy :DDD

2017. dec. 6. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!