Mi lesz a Fidesz következő kampányfogása?
Figyelt kérdés
nem hiszem, hogy ez a migráns-soros-brüsszel elég lenne még egy mandátumhoz
Szerintetek?
2018. ápr. 8. 21:01
4/7 anonim válasza:
Én is az űrlényeket akartam írni :O Ellopták az ötletem. Marad az idegengyűlölet csak kiterjesszük :D
5/7 anonim válasza:
A NASA földönkívülieket akar betelepíteni Magyarországra az ország polgárainak akarata ellenére. Ez veszélyes! Üzenjünk a NASA-nak, hogy ők is megértsék!
6/7 anonim válasza:
Az n dimenzió alakváltó démonokat akar betelepíteni Magyarországra!
Bár ha úgy vesszük akár ez meg is történhetett már, amilyen pár ember...
7/7 anonim válasza:
Volt eddig migráns, aztán EU, aztán Soros, megint EU, aztán ENSZ. Nem tudom lehet már felcseréltem a sorrendet.
Pedig hidd el, 4 év múlva is nyerni fognak a migránsozással, mert a Marika néne és az összes söpredék paraszt aki rájuk szavazott az 4 év múlva is ugyanúgy rettegni fog és félteni a répát a kertben nemhogy letapossák az idegenek, ilyen agymosó propagáló szenny médiával ami a kezükben van pedig pláne garantált a siker.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!