Reggel 7 és délelőtt 11 óra között 29,93% a részvételi arány, lesz kormányváltás?
"Honnan veszed hogy akik elmentek szavazni azok pont a kormányváltás miatt mentek el szavazni?
Lhet, hogy éppen ellenkezőleg, hogy ne legyen."
Mondjuk ez igaz, rengeteg az import szavazó (erdély, ukrán), de ettől függetlenül az emberek nem azért szoktak elmenni szavazni ha valami nagyon jó, hanem azért hogy valami ellen kinyilvánítsák véleményüket
Nos a rendszerváltás óta nem volt ilyen és ennek 2 oka lehet:
1. Vagy az emberek agyát sikerült a kormánynak teljesen kimosni és rettegnek, ha nem szavaznak rájuk jönnek a pakik (mellesleg csukott szemmel élnek? Minden második méteren van egy bevándorló 4-5 fős férfi csapat)
2. Mindenkinek elege lett és változást akar.
Este kiderül melyik győz engem nem érdekel csak leírtam a véleményem.
"engem nem érdekel csak leírtam a véleményem"
Engem viszont érdekel, mivel a saját országomról van szó, nem egy olyan országot akarok, ahol egy rendszer rettegésben, terrorban tartja az embereket.
A demokráciának nem az a lényege, hogy határontúli szavazókat buszoztassanak Magyarországra, valamint ahol lefizetik a szavazókat x összegért, hogy a Fidesz-KDNP-re tegyék azt az X-et!
A demokráciában tiszta és tisztességes szavazásnak/választásnak kell lezajlania CSALÁS nélkül!
Nem lesz meglepetés.
"Megyei bontásban Budapesten a legkisebb a részvétel, 1,92 százalék, Békésben pedig a legmagasabb, 2,59 százalék."
Bp-en ugyanannyian szavaznak. Itt az ellenzék erős. Vidéken a Fidesz az erős. Ők jól tudtak mozgósítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!