Az egyetemisták (ill. fiatalok) többsége akkor is kimenne külföldre, ha az a párt nyerne most, akire szavaztak?
Közismert tény, hogy csak és kizárólag a FideSS elmúlt nyolcéves regnálásával van összefüggésben, hogy évente egymillió ember hagyta el az országot.
Ha holnap a FideSS veszít, hétfőtől Svájc vagyunk és nemhogy nem megy el több egyetemista, hanem hétfőn megkezdődik a visszavándorlás.
Jót nevettem: a Fidesz a kizárólagos oka a kivándorlásnak. 2011 óta nyílt meg (ténylegesen) németország és az ausztria. Akármelyik párt alatt elhúztak volna innen minimum 800000-en.
kérdésre: kicsit fura logika hogy van e értelme szavaznia ha pl 2éven belül elmegy de az utolsó mondatból lejön hogy valakivel aki egy jó barátod csúnyán összeszólalkoztál a politika miatt
Én kimennék, ha a fidesz nyerne.
És nem a fizetés, meg a megélhetés miatt, hanem úgy összességében a magyar nép hozzáállása miatt.
Ha ennyire meg lehet vezetni a magyarok nagy részét, ennyire képesek egymásnak ugrani egy választás miatt, képesek így utálni egymást, akkor nekem nincs helyem itt Magyarországon ilyen emberek között maradni.
Van több külföldi ismerősöm, és sokkal nyugodtabban élnek, nincsenek túlterhelve, nem feszültek, vannak önálló gondolataik, képesek önállóan döntést hozni, nem kajálnak be mindent amit mondanak nekik és így tovább.
És ha újra a fidesz nyeri a választást, minden marad ilyen, a gyűlöletkeltés, a lejáratások, az emberek egymás anyját fogják szidni állandóan azért, mert az egyik ember így, a másik úgy gondol valamit. Én köszönöm, nem kérek belőle.
Eddig azt mondtátok, azért mentek külföldre, mert a Fidesz kormányoz. Most már azt mondjátok, amúgy is kimentek. :XD
Akkor minek kormányt váltani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!