Pro-kontrákat szeretnék kérni miért szavazzak vagy éppen ne szavazzak az MSZP-re?
Figyelt kérdés
Tanulmányoztam a pártokat és az MSZP ill. LMP maradt a listásra. Karácsony Gergely olyan rossz lenne?2018. ápr. 7. 19:09
1/14 anonim válasza:
Karácsony nem rossz, csak azok a kétszer is kormányról elzavart elvtársak, akiket képvisel.
2/14 anonim válasza:
A baloldal (az MSZP vezetésével) megbukott 2010-ben.
3/14 A kérdező kommentje:
A kérdésem a 2018-as választásokra indul természetesen.
2018. ápr. 7. 19:13
4/14 anonim válasza:
Karácsony Gergely nem is lesz a parlamentben, ő mondta, ő csak egy reklámarc, aamit az MSZP az utolsó pillanatban megvett a piacról.
5/14 anonim válasza:
Ha a Jobbikra nem akarsz akkor inkább az MSZP-re, nekik több esélyük van mint az LMP-nek.
6/14 A kérdező kommentje:
Jobbikra semmiképpen nem szeretnék. Egyéniben is csak a "taktika" miatt megy rájuk a szavazatom.
2018. ápr. 7. 19:15
7/14 anonim válasza:
Ebből a kettőből inkább az LMP-t mondanám, nem vagyok baloldali, így számomra ezek nem jelentenek alternatívát, de az LMP-t sokkal hitelesebbnek látom.
8/14 anonim válasza:
most komolyan hogy képes valaki az mszp re szavazni? Soroljam? Szamyi tibi szerint ellenforadalom 56 2016 os nyilatkozat
majdnem csődbement az ország
ellopottneu pénzek
600 milliárd kuvonása az egészségügyből
vizovicki féle maffia állami támogatása
300 milliós hagyó ház
1000 milliârdot elloptak az eu ból vasútfelújítâsra
emelték az áfát 5% al a nyugdíjat csökkentették
9/14 A kérdező kommentje:
Már nem azok alkotják az MSZP-t, akik a munkáspártból kiváltak. Úgy gondolom. Meggyőzhetsz jobb opcióról, de a jobbikkal sosem szimpatizáltam, így az felejtős. Az LMP pedig kicsi párt. Nem tudom megéri-e rájuk szavazni.
2018. ápr. 7. 19:27
10/14 anonim válasza:
Karácsony Gergely egy reklámarc, látom jól megetted :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!