Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Leszbikus lányként, nekem...

Leszbikus lányként, nekem melyik pártra érdemes szavaznom vasárnap? 24L

Figyelt kérdés

Még soha életemben nem voltam szavazni, de holnap mindenképpen szeretnék elmenni! Leszbikus lány vagyok, s szeretnék egy olyan pártra szavazni, akik támogatják a melegek házasságát, jogainak védelmét. Nagyon szeretem a barátnőmet, imádom őt, s szeretnénk mindketten egy boldog, homoszexuális embereket elfogadó és támogató Magyarországon élni!

Kérdésem, hogy melyik pártra érdemes szavaznom? Úgy is lehet gondolkodni, hogy én és a barátnőm kettő külön pártra szavazunk, vagy pedig mindketten ugyanarra a pártra. Nekem eddig a Momentum és LMP pártot javasolták, kérdésem, szerintetek melyik párt támogatja a leginkább a melegek jogainak védelmét? 

2018. ápr. 7. 10:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Jó lenne, ha az emberek nem az alapján szavaznának, hogy nekik mi a jobb, hanem az ország érdekeit néznék. Nekem például semmi kárt nem okozott orbán, jól élek, de bármit megtennék, hogy eltakarodjon, mert rossz látni, mit tesz a hazámmal.
2018. ápr. 7. 12:52
 12/12 anonim válasza:
Nem identitás függő amelyikre akarsz
2018. júl. 4. 01:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!