Bécsben karácsonyi vásárt tudunk látogatni, nézni vasárnap? Vagy azok is zárva? Érdemes vasárnap odautaznunk?
A karácsonyi vásár az olyan, mint nálunk a Vörösmarty téren: szabad téren felállított pavilonok. Tekintettel arra, hogy az direkt karácsony miatt van telepítve, természetesen vasárnap is nyitva van.
Bár állítólag dec. 10-e a bronzvasárnap, amikor nyitva vannak az üzletek, de én már most vasárnap is láttam néhány üzletet nyitva tartani itt Bp-en.
Bécsbe sok okból érdemes utazni, de egy miatt biztosan nem. Karácsonyi vásározni.
Ajőánlanám a múzeumaikat. Azok nyitva lesznek.
Karacsonyig Minden vásár nyitva van Bécsben.
A leglatogatottabb a Városházánál van.
Az árak nem drágábbak mint magyarba.
Atz hogy egy forraltbor 10-20 euro egy marhaság.Tudom mert kint èlek.
Egyszer mindenképpen érdemes megnézni (ha szereted a nagy tömeget)
Szép napot.
Köszönöm a válaszokat!
Megnéztük, szép volt :)
Persze nem vettünk semmit, itt Pesten sem szoktunk, de egy séta kellemes mind a két helyen.
Áldott ünnepeket mindenkinek!
Lehet, hogy annyi a forraltbor ára, viszont megtarthatod a bögrét. Vagy visszaviszed és visszakapod az árát!
Amúgy érdenesebb hétközbe menni, jobban körül tudsz nézni. Hétvégén a tömegtől semmit nem látsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!