Online szavazás, ki mire szavaz itt?
2018. ápr. 7. 09:55
1/8 anonim válasza:
Az Együtt nincs rajta, pedig ha a Momentumot meg az MKKP-t sikeürlt rátenni, akkor az is mehetett volna...
2/8 anonim válasza:
Csak azért írtam ezt a választ, hogy tudjam követni a kérdést. Szép hétvégét mindenkinek!
3/8 A kérdező kommentje:
1# Bocs de az olyan pártokat írtam be amiknek van esélye. Én az együttről nem nagyon hallottam.
De végülis elég lett volna a fideszt meg a jobbikot beírni, úgyis ezek a legnépszerűbb pártok.
2018. ápr. 7. 10:20
4/8 anonim válasza:
Amiknek van esélye? Akkor a kutyapártot veheted is ki. Vagy tedd be az Együttet is.
Így tényleg nincs értelme :D
5/8 anonim válasza:
Támogatom az előttem szólókat. Úgy igazságos, ha azok is benn vannak.
6/8 A kérdező kommentje:
Már nem lehet átírni.
Nem sokan szavaztak, de úgy látom nyert a jobbik.
2018. ápr. 7. 13:37
7/8 anonim válasza:
Akik az Együttre szavaztak volna, mint én, kihagyták a inkább a szavazást. Így sose tudod meg mi lett volna a valódi eredmény.
8/8 A kérdező kommentje:
Én mondtam hogy az együttnek semmi esélye sincs, be se került a parlamentbe.
2018. ápr. 9. 16:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!