Srácok, ti kire szavaztok holnap? (fiatalok)
Szóval az érdekelne, hogy kifejezetten a fiatalok (25 év alattiak, akár első szavazók) kire adják a voksukat?
19/l
Nem tudom még, annyira szar a felhozatal, féléve még a Momentumot mondtam volna, de belőlük kiábrándultam, mert az ellenkezőjét csinálják, mint amit itt mondtak https://www.youtube.com/watch?v=rgExdf4wHE4 .
Az 1990-ben szavazó fiataloknak sokkal több alternatívájuk volt, ott volt jobboldali liberális alternatívának az SZDSZ és a Fidesz, a kicsit konzervatívabbaknak meg az MDF. Más kérdés, hogy ezek a pártok később mind elég drasztikus módon változtak meg(nem előnyükre).
A jelenlegi pártok között nincs se hiteles jobboldali, se hiteles liberális, se hiteles konzervatív párt. Mindegyik a nyuggerek szavazatáért verseng mindenféle eszement szoci ígérgetésekkel próbálják egymást túllicitálni, hogy melyikük hasonlít jobban Kádár Jánosra.
Én az Együttre. (Várom a 0%-ot.)
Javaslom mindenkinek, hogy tanulmányozza át a pártok programját és azt is érdemes megnézni, hogy KI és MIT tett az országért az elmúlt években.
Személy szerint és voltam határátkelőn is, láttam a kerítést is, és maguk a határőrök mondják, hogy semmi értelme. Aki a migránsok miatt szavaz a fideszre, az a saját tájékozatlanságáról állít ki szegénységi bizonyítványt. Az ország szétlopása (példák a teljesség igénye nélkül: Elios, Kósa, magánynyugdíj, TAO pénzek...), az oktatás leépítése, az egészségügy rettenetes helyzete, az ügyészség leépítése, az alkotmánybíróság kiherélése, Paks2 és ez a nevetséges gyűlöletkampány... Aki ezek után a Fideszre tud szavazni, annak nagyon magába kéne szállnia. Ilyen gusztustalan autokráciát Európa közepén 2018-ban. Lesül a pofámról a bőr.
Szeretek magyar lenne, szép kis ország ez, szép hagyományokkal, különleges anyanyelvvel, csodálatos irodalommal.
Szeretek szabad lenni, és a szabadsághoz hozzátartozik a lelkiismereti- és vallásszabadság. Ateista vagyok, nem keresztény. Ne erőltesse ezt rám a Fidesz(-KDNP). Szekularizált államban szeretnék élni, ahol mindenki eldöntheti, hogy keresztény-e vagy muzulmán, vagy buddhista vagy ateista.
Szeretnék családot is, de olyan országba nem szülök, ahol az oktatás ostoba birkákat nevel és nem pedig önálló, kreatív és okos, boldog gyerekeket. Olyan országba nem szülök, ahol a gyerekemnek nem lesznek nagyszülei, mert egy rutinműtét során húsevő-baktérium fertőzést kapnak az idősek (is) és idő előtt meghalnak. Egy olyan országban, ahol nincs steril olló a gyerekklinikán, de van fűtött gyep a stadionban.. Egy ilyen országba csak a hülye vállal gyereket.
(Side note: többen haltak meg kórházi fertőzésben Magyarországon tavaly mint egész Európában terrorcselekmények miatt...)
Ezért nem szavazok a Fideszre. Egyéniben ésszel, listára szívvel! Hajrá Magyarország, STOP FIDESZ!
21 éves nő.
egyéni: legesélyesebb ellenzéki (MSZP)
listás: jobbik
a fiatalok pedig el ne higgyék a plakátokat és a manipulált videókat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!