Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Attól, hogy én nem akarok...

Attól, hogy én nem akarok elmenni szavazni, miért néznek rám úgy sokan, mint a véres rongyra?

Figyelt kérdés
Miért van az, hogy egyes emberek nem tudják elfogadni, hogy NEM ÉRDEKEL a politika és nem megyek szavazni? Miért olyan nagy baj az, ha én ez alól ki akarok vonni magam?
2018. ápr. 6. 19:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
70%
Tőlem is ezt kérdezgeti mindenki,még a Tesco pénztárnál is megáll a levegő,amíg megadom a választ...Rengeteg az álmodozó és naiv kis proli,akik szeretik abban a reményben ringatni magukat,hogy ilyen módon bármibe is beleszólhatnak...Ilyenkor megérinti őket a hatalom érzete,ne vedd őket komolyan...
2018. ápr. 6. 20:40
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

így van. én idáig még szerencsére megúsztam a kérdezősködéseket...én sem fogok elmenni. jelenlegi helyzetben szerintem a tartózkodók a legértelmesebbek, de ez csak az én véleményem, nem kell érte megkövezni.

elkezdett kialakulni 2 tábor. az egyik a fideszes szavazók, a másik meg a fidesz ellen szavazók. most komolyan ez a két réteg gondolja magát feljebbvalónak azoknál, akik nem is mennek el?

aki a taktikai szavazás szellemében képes lenne átszavazni egy olyan párt jelöltjére, akivel nem is ért egyet, akkor mégis miért gondolja, hogy ez egy jó döntés? :D

másrészt az emberek nagy többsége észre sem veszi, hogy a gyurcsány kormány majdnem 8 éve, és az orbán kormány 8 éve alatt körülbelül ugyanolyan életszínvonalon éltek, mégis sokan megrögzötten állítják, hogy a fidesz rendbetette az országot és minden mennyivel jobb lett...bezzeg 2010 előtt éppen, hogy éhen nem haltak? hát persze.

nekem például akkor is, és most is ugyanaz a munkahelyem. akkor is arányaiban annyit kerestem, mint most...és mégsem nyomorogtam az elmúlt 16 évben, sőt előtte sem.

lehet, hogy szinte minden területen jelen van a politika, de ettől függetlenül az egyszerű ember a saját sorsáért csak maga felel, és nem azok, akik a parlamentben lopják a napot...

2018. ápr. 6. 21:23
 13/14 anonim ***** válasza:
76%
Sok ember van így akit nem érdekel a politika, mégis elmegy szavazni mert mi emberek döntjük el, hogy ki alakíthat kormányt. És jelen pillanatban tényleg nagyon fontos, hogy minél többen menjenek el szavazni nem hiába van szavazásra buzdító kampányok is.
2018. ápr. 6. 22:27
 14/14 anonim ***** válasza:
36%
Aztán meg megy a sírás rívás, hogy minden szar elhagyom az országot, de a lehetőséggel meg nem él, hogy változtasson amit úgy hívnak, hogy választó jog
2018. ápr. 6. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!