Attól, hogy én nem akarok elmenni szavazni, miért néznek rám úgy sokan, mint a véres rongyra?
így van. én idáig még szerencsére megúsztam a kérdezősködéseket...én sem fogok elmenni. jelenlegi helyzetben szerintem a tartózkodók a legértelmesebbek, de ez csak az én véleményem, nem kell érte megkövezni.
elkezdett kialakulni 2 tábor. az egyik a fideszes szavazók, a másik meg a fidesz ellen szavazók. most komolyan ez a két réteg gondolja magát feljebbvalónak azoknál, akik nem is mennek el?
aki a taktikai szavazás szellemében képes lenne átszavazni egy olyan párt jelöltjére, akivel nem is ért egyet, akkor mégis miért gondolja, hogy ez egy jó döntés? :D
másrészt az emberek nagy többsége észre sem veszi, hogy a gyurcsány kormány majdnem 8 éve, és az orbán kormány 8 éve alatt körülbelül ugyanolyan életszínvonalon éltek, mégis sokan megrögzötten állítják, hogy a fidesz rendbetette az országot és minden mennyivel jobb lett...bezzeg 2010 előtt éppen, hogy éhen nem haltak? hát persze.
nekem például akkor is, és most is ugyanaz a munkahelyem. akkor is arányaiban annyit kerestem, mint most...és mégsem nyomorogtam az elmúlt 16 évben, sőt előtte sem.
lehet, hogy szinte minden területen jelen van a politika, de ettől függetlenül az egyszerű ember a saját sorsáért csak maga felel, és nem azok, akik a parlamentben lopják a napot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!