Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Azok a migránsok, akik szíriáb...

Azok a migránsok, akik szíriából, irakból vagy fekete afrikából jönnek ide, hasznosak Európának?

Figyelt kérdés
A kormány szerint nem. Az ellezék szerint hasznosak. Figyeltem mindkét oldal érveit és az érvek alapján a kormánynak van igaza. A migránsok, hálából, hogy befogadták őket, robbantgatnak, terorizálnak, erőszakoskodnak anőkkel. Nem emlékszek, hogy az 56-ban kimenekült Magyarok miatt no go zónák alakultak volna ki. Nem emlékszek olyanra, hogy a kimenekült Magyaroknak több pénzt adtak volna a beilleszkedésre, mint az ott élő embereknek. A Kossúth Lajos rádióban megszólaltatott biztonságpolitikai szakértők számomra hitelesebbeknek tűnnek, mint az ellenzéki politikusok.

2018. ápr. 5. 10:58
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
0%
Igen, hasznosak, hiszen magasan képzett szakemberek érkeznek, akik nem képesen úgy élni, hogy ne dolgozzanak
2018. ápr. 5. 21:57
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
11-es, ez most irónia volt? Mert ez esetben hahaha!-))
2018. ápr. 5. 22:45
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
# 12 Szerintem egyértelmű :)
2018. ápr. 6. 09:27
 14/29 A kérdező kommentje:

A kormány, és kormány mellett álló médiák szerint soros györgy migránsokat irányít Európába azért, hogy a saját tőzsde spekulációjával pénzt vonjon ki Európából az Európában kialakult félelemből következően. A média infókból azt szűrtem le, hogy azok az emberek, akik most átvándorolnak a világon keresztül Európába, ott folytatják, ahol abba hagyták. Ők a hazájukban háborút építettek mert az ő mentalitásukból erre telik. Valószínű, soros besegített a háborúhoz. (Tipikusan a nyolcadik utas a halál esete van most). Minden jel arra utal, hogy ez így van, hiszen a migránsok miatt no go zónák alakultak ki. A migránsok nem szeretettel gondolnak a befogadóikra, hanem még őnekik áll följebb. Lenéznek és megvetnek minket. Mégis, mire???. Ők akarják megmondani nekünk, hogy mi hogy viselkedjünk a saját hazánkba. Öntjük beléjük a lóvét, és még nekünk kell meghunyászkodni. Én azt vártam, hogy szimpátia tüntetéseket szerveznek majd, hogy milyen rendesek az őket befogadó országok. Ehhez képest robbantgatnak, megerőszakolják asszonainkat, gyermekeinket. Viselkedésükkel félelemen tartják az embereket. Az összes biztonságpolitikai szakértő véleménye is a kormány álláspontjával azonos.

Világosan látszik, hogy jelenleg az a háború folyik, ami a modern háborúkat jellemzi, vagyis a szellemi erkölcsibidentitás lerombolásával, egyetlen puskslövés nélkül a szervező zsebébe áramlik a lóvé. Jelenleg ő soros györgy.

Ha ez nem így van, akkor valaki magyarázza már el, hogy mi van.

2018. ápr. 6. 14:08
 15/29 anonim ***** válasza:
32%

Elmagyaráztuk, csak nem azt akarod hallani, hanem valami hazug széljobber konteót. Olvasgasd a kormánymédiát vagy a kurucinfót, az való neked, ott elvtársakra találsz.

Ha meg nem vagy kíváncsi a véleményünkre, akkor minek kérdezel...

2018. ápr. 6. 14:12
 16/29 A kérdező kommentje:
Az én véleményem szerint óriási hiba azt állítani, hogy minden ember egyenlő. Főleg akkor, ha az egy olyan országból jött, ahol képtelenek társadalmat építeni. A cigányokkal pont ez a helyzet. Az ilyen népek csak egy működő gazda társadalomban képesek élősködni, de saját társadalmat képtelenek működtetni. Aki nem ismeri a cigányokat, nem lakik mellettük, nem is tudja meg, mi mellett foglal állást. A migránsokkal ugyanez a helyzet a négyzeten.
2018. ápr. 6. 14:18
 17/29 anonim ***** válasza:
0%

Először is nézz utána hogy mi a migráns szó jelentése...

Másodszor visszakérdezek: szerinted a magyarok hasznosak Európának?

2018. ápr. 6. 14:57
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
# 17 Igen, mivel iskolába járnak és dolgoznak, fejlesztik magukat
2018. ápr. 6. 18:10
 19/29 anonim ***** válasza:
17: mind? szerintem nem mind, van egy csomó amelyik segélyből tartatja el magát, meg persze vannak akiket te említesz, akkor most?
2018. ápr. 6. 19:04
 20/29 anonim ***** válasza:
tényleg így van, a lakosság egy kisebb része nem jár iskolába, illetve segélyen él
2018. ápr. 7. 09:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!