A Fidesz győzelme után az ellenzéki pártok vezetői le fognak mondani? ( Gyurcsány, Szél, Vona, Karácsony)?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 5. 08:27
1/13 anonim válasza:
Gyurcsány szerintem nem, belehalna. Szél Bernadett már bejelentette, hogy nem fog lemondani, szerintem Vona sem. Karácsony nem hiszem, hogy tovább vinné, ő egyébként is csak erős rábeszélésre vállalta el.
4/13 anonim válasza:
Úgy ahogy Orbán is lemondott (90-ben, 94-ben, 2002-ben, 2006-ban) és eltakarodott a politikából...
5/13 anonim válasza:
Orbán 2002-ben nem mondott le, de cserébe megfutott az agya. Megbolondult, eluralkodtak rajta a skizofrén hajlamok, és azt mondta magában: Ha demokratikusan ő nem kell, akkor nyer majd máshogy! És így vált az életteli fiatal, egy megráncosodott, elhízott diktátorrá.
6/13 anonim válasza:
Azért, mert a Fityesz győz? Kispofám, Orbánnak és cimboráinak már milliónyi olyan beszólásuk és tettük volt, ami miatt le kellett volna mondaniuk!
7/13 anonim válasza:
"És ha a Jobbik nyer?"
Naaaa... :)
8/13 anonim válasza:
Orbán a 2002-esbe belepistult, azóta csak a száját nyalja irdatlan mennyiségben.
Reméljük Karácsonyék azért épek maradnak a vereség után is.
9/13 anonim válasza:
Vona már bejelentette. Ha nem nyernek, lemond.
10/13 anonim válasza:
Vona lemond, ha nem nyernek, már bejelentette...bár úgyis visszaszavazzák, mint 4 éve a bukás után.
Karácsony nem pártelnök.
Szél nem tudom, ő szerintem inkább ragaszkodni fog ehhez. De mindegyikük esetében fennáll az, hogy a frakció megvonja tőlük a bizalmat, akkor menni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!