Karácsony Gergely be akarja ereszteni a migránsokat?
Miért akarná? Nem érdeke.
Érdemes egy picit logikusan átgondolni mindent, mielőtt benyalunk valami sokat hangoztatott hülyeséget.
"Érdemes egy picit logikusan átgondolni mindent, mielőtt benyalunk valami sokat hangoztatott hülyeséget"
Miért beszélsz logikáról?
Nem az a logikus, ha eddig a migránsok pártját fogta az ellenzék, akkor később is azt teszi?
Sosem állt ki az ellenzék a népért ebben a kérdésben, egyedül a Fidesz.
Ha a Parlamentben az ellenzék nem tett volna keresztbe állandóan a kormánypártnak ebben a kérdésben, akkor már régen minden törvényben lenne és szó sem lehetne nálunk kvótáról, migrációról.
Hát olyan agyalágyultnak gondoljátok az embereket, hogy elfelejtik a közelmúltat?
Elképesztő!
"Sosem állt ki az ellenzék a népért ebben a kérdésben, egyedül a Fidesz."
Bár nem vagyok Jobbikos, de az egész migránsellenesség tőlük származik. A kerítést is ők találták ki, tehát állításod tényszerűen nem igaz.
"szó sem lehetne nálunk kvótáról"
Melyik ellenzéki magyar miniszterelnök írta alá a kvótát Brüsszelben? Emlékeim szerint kormánypárti volt és O-val kezdődik a neve, Viktorra végződik.
"migrációról"
Remélem tudod, hogy ezek globális folyamatok. A migrációt nem egy kis ország fogja megállítani világszerte, hiszen még csak részt sem veszünk az ottani problémák megoldásában.
Egyébként idéznéd bármelyik ellenzéki politikust, amikor azt mondják, hogy telepítsünk be migránsokat?
"Hát olyan agyalágyultnak gondoljátok az embereket, hogy elfelejtik a közelmúltat?"
A kormány az utóbbi években több ezer migránst fogadott be. Valóban elfelejtik az emberek a közelmúltat?
"Bár nem vagyok Jobbikos, de az egész migránsellenesség tőlük származik. A kerítést is ők találták ki, tehát állításod tényszerűen nem igaz. "
Csak szájaltak, de a tetteikben ellenkezőleg cselekedtek.
"Melyik ellenzéki magyar miniszterelnök írta alá a kvótát Brüsszelben?"
Úgy tudom, még nem írták alá, sőt!
"Remélem tudod, hogy ezek globális folyamatok. A migrációt nem egy kis ország fogja megállítani világszerte, hiszen még csak részt sem veszünk az ottani problémák megoldásában. "
Persze, hogy tudom, de kit érdekelnek a németek, meg a migránsok?
Ha ők dajkálják az Iszlámot, az az ő dolguk.
Ha pár milliót befogadnak, attól még Afrika gondjai nem oldódnak meg, ugyanúgy szaporodnak, de Európát tönkre tehetik. Szerintem a nyugat meg fogja állítani előbb, utóbb őket, erre mutatnak a jelek, a választások mindenhol azt vázolják, hogy a népeknek nem kellenek az arab, meg néger csavargók. Főleg ha még gyalázatos terrorakciókat is elkövetnek közülük egyesek.
Ezért próbálnak ránk lőcsölni belőlük, mert már sokallják ők is a számukat.
Ha törököt fogtak velük, tartsák is meg őket.
"Egyébként idéznéd bármelyik ellenzéki politikust, amikor azt mondják, hogy telepítsünk be migránsokat? "
Egy politikust a tettei minősítenek. Ki a fenét érdekel, miket hazudoznak össze.
"A kormány az utóbbi években több ezer migránst fogadott be."
Csak annyit, amennyit kénytelen volt.
A érvényes jogszabályok szerint a befogadó zónákban intézni kell az ügyeket, ha valakit csak úgy elutasítanak, akkor beperelik a Magyar Államot sok millióra és az NGO-k segítik őket, sőt, ők adnak ügyvédet ehhez a szemétséghez, ahogy az már előfordult több esetben is.
Csupán lassítani tudják az ügyintézést, de nap, mint nap egy két menekültet kénytelenek befogadni.
Azért amennyire csak lehetséges elhúzzák az ügyintézést és a legtöbb kérelmező egyszerűen lekopik és máshol nyomakodik.
Folytatom:
Ha az ellenzék megszavazta volna a migráns ellenes törvényt az a néhány sem jöhetett volna be, amelyiknek így sikerült.
"Csak szájaltak, de a tetteikben ellenkezőleg cselekedtek."
Nem tudom feltűnt-e, de 8 éve ugyan azok vannak hatalmon, így cselekedni egyedül ők tudnak.
"Úgy tudom, még nem írták alá, sőt!"
Nem jól tudod.
"Csak annyit, amennyit kénytelen volt."
Ki kényszerítette befogadásra őket? Hiszen folyamatosan az ellenkezőjét szajkózták.
"Ha az ellenzék megszavazta volna a migráns ellenes törvényt az a néhány sem jöhetett volna be, amelyiknek így sikerült."
Lehet nem ugyan arról az országról és kormányról beszélünk, de ahol én lakom, ott 8 éve ugyan az a kormány van hatalmon, folyamatosan abszolút, sokáig kétharmados többségben. Ezek szerint voltak olyan törvényjavaslatok a kormánytól, melyeket fideszes képviselők egy kis része nem szavazott meg és ellenzéki szavazatra lett volna szükség hozzá?
Mert nem teljesen értem, hogy mit szeretnél mondani.
"Nem tudom feltűnt-e, de 8 éve ugyan azok vannak hatalmon, így cselekedni egyedül ők tudnak."
A parlamenti szavazásaikra gondoltam.
"
"Úgy tudom, még nem írták alá, sőt!" /// a kvótát///
Nem jól tudod.
"
Akkor miről folyik a nagy vita Brüsszellel? Miért nem jönnek a bevándorlók?
Az természetes, hogy korábban aláírtak egy csomó egyezmény a csatlakozáskor, meg később, sok mindent az EU diktál, nincs kecmec. A kormány igyekszik minden jogi lehetőséget kihasználni és az egyezményeket betartani, mert nem akar senki az EUból kiszállni és lehet, hogy a diplomácia ránk kényszerít gazdasági, jogi meg egyéb dolgokat, hiszen ezért van a Brüsszeli Parlament, de a Kvóta speciel nincs aláírva, de akkor ha ezt így állítod, lehet hogy tévedek és holnap belakják a laktanyákat, meg az önkormányzati lakásokat, megpróbálok utána nézni.
"Ki kényszerítette befogadásra őket?"
Az érvényben levő törvények. Aminek eleget kell tenni, ha az EUban akarunk maradni. Egyébként Huexit lesz, de még az is jobb, mint a migránsok.
"
"Ha az ellenzék megszavazta volna a migráns ellenes törvényt az a néhány sem jöhetett volna be, amelyiknek így sikerült."
Lehet nem ugyan arról az országról és kormányról beszélünk, de ahol én lakom, ott 8 éve ugyan az a kormány van hatalmon, folyamatosan abszolút, sokáig kétharmados többségben. Ezek szerint voltak olyan törvényjavaslatok a kormánytól, melyeket fideszes képviselők egy kis része nem szavazott meg és ellenzéki szavazatra lett volna szükség hozzá?
Mert nem teljesen értem, hogy mit szeretnél mondani.
"
Az alkotmánymódosításról. Ahhoz kellett volna az ellenzék is.
"Az alkotmánymódosításról. Ahhoz kellett volna az ellenzék is."
Nem tudom trollkodsz-e vagy csak vicces próbálsz lenni és szarkazmusként írtad.
Tudtommal a fidesz egymaga lecserélte az addig meglévő alkotmányt egy teljesen újra, amit egymaga írt, figyelmen kívül hagyva minden ellenzék által tett javaslatot.
Felmerül bennem a kérdés, ha a fidesz egymaga alkotmányoz (amire demokratikus országokban nem nagyon van példa), akkor mire kell ellenzéki szavazat szerinted? Hiszen az egész alkotmányt, az első betűtől az utolsógi, a fidesz írta.
"Az természetes, hogy korábban aláírtak egy csomó egyezmény a csatlakozáskor, meg később"
Lehet megcsalnak az emlékeim, de 2016-ban csatlakoztunk? Mert Orbán 2016-ban írta alá az alábbi dokumentumot:
Olvasd el figyelmesen.
"Hiszen az egész alkotmányt, az első betűtől az utolsógi, a fidesz írta. "
Ez egyszerűen nem igaz.
Megnyitottam a linkedet, de sajnos angolul alig beszélek, esetleg németül van valami?
Persze a legjobb a magyar nyelvű lenne, akkor más is értené.
Egyébként arra nem válaszoltál, hogy ha aláírták a Kvótát, akkor miért nem jönnek a betelepülők és miért cseszteti a nyugat hazánkat?
Vagy jönni fognak holnap?
Szerintem valami másról lehet szó abban a linkben, amit prezentáltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!