Mi az oka annak, hogy vannak olyan hívő keresztények, akik nem a Fideszre szavaznak?
Teljesen elvonatkoztatva a pártok programjaitól is érdemes megfigyelni, hogy a FIDESZ-KDNP az egyetlen párt, ami Isten értékrendjét képviseli, míg a többi párt az Ember értékrendjét. Az ember azonban esendő és önmaga nem képes olyan törvényeket létrehozni, amik helyesek, ugyanis befolyásolja értékrendjét a Sátán. Ezért van szükségünk Isten vezetésére és az ő értékrendjére.
A Fidesz képviseli a Civitas Dei, azaz Isten Városának rendjét, míg a többi párt képviseli a Civitas Diaboli-t, azaz az Ördög Városát.
https://www.youtube.com/watch?v=_Ilevnaa9pw
Most vegyük mondjuk Szél Bernadettet, aki katolikus, és feltételezem, hogy nem a Fideszre fog szavazni. Most el tudod képzelni, hogy spiccesen énekli a dal feminizált változatát (mondjuk "meghágtak a fehérvári huszárok")? Én nem, mert ő tényleg keresztény, és nem olyan az értékrendje.
De hogy Orbánról vagy a rénszarvasvadász Semjénről ki hiszi el, hogy nem befolyásolja értékrendjét a Sátán?
De most tényleg?
Keresztény vagyok. Nekem nem szimpatikus az a gyűlöletkeltés, sorosozás, amit a Fidesz jelenleg csinál, meg persze a félelemkeltés sem. Még választási programjuk sincs. Csak annyit tudnak skandálni, hogy Soros, meg migránsok. Nem vagyok bevándorláspárti, viszont roppant gáznak tartom, amit csinálnak, és egyesek komolyan elhiszik a propagandájukat.
Nekem nem fér bele keresztényként az, hogy egy embert kiáltanak ki bűnbaknak, és az, hogy egy adott kultúra/vallás minden képviselőjét kollektív bűnösnek kiáltják ki szinte, és az sem, hogy a pápát gyalázzák. Ez nem keresztényi.
Meg a saját bőrömön tapasztaltam, mennyire tönkrevágták az oktatást a minden napos tesivel, meg a szakközépiskolai oktatás átalakításával. Tavaly érettségiztem, mi voltunk az elsők az újfajta kötelező(!!!) szakmai érettségivel, hát borzalmas volt.
Az egyetlen pozitívum, amit a Fideszről el tudok mondani, az a családok támogatása, mi jobban élünk, mint az MSZP kormányzása idején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!