Radics Péter jól megfogta a magyar politika lényegét?
Bocs, kedves beszédes nevű kérdező, de vettem magamnak a fáradságot, és megpróbáltam utána nézni, de csak irányított cikkeket találtam. Amiket nem érdemes elolvasni.
Köszönöm a bókot, igazán hízelgő.
Szóval; ki is az a Radics Péter?
"Bocs, kedves beszédes nevű kérdező, de vettem magamnak a fáradságot, és megpróbáltam utána nézni, de csak irányított cikkeket találtam. Amiket nem érdemes elolvasni.
Köszönöm a bókot, igazán hízelgő.
Szóval; ki is az a Radics Péter?"
Nem Radics Péter személyéről szól a kérdés. Ne offolj! Ha érdekel nézz utánna, talán a guglit csak tudod használni.
4.
Én a yahoot használom, ott csak cikkek voltak.
Esetleg a beszédes nevű másik profilját tisztelhetem benned?
Ennyi erővel mondhattál is volna valamit erről az ürgéről.
"4.
Én a yahoot használom, ott csak cikkek voltak.
Esetleg a beszédes nevű másik profilját tisztelhetem benned?
Ennyi erővel mondhattál is volna valamit erről az ürgéről."
Akkor a youtube-on keress rá. Ne offold tovább a kérdést! És természetesen maga Soros György/Vona Gábor vagyok aki egy személyben írja az összes kormány ellenes kérdést, és választ az oldalon.
# 1/8 Időpont tegnap 22:13
Radics Péter egy youtuber, aki paródiákat készít, sokat trágárkodik és tipikus rocker alkat. Egyike a legnézettebb magyar youtubereknek.
De ez lényegtelen, a videón van a lényeg :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!