Ti izgultok a választás miatt?
Egyik se.
Várom, és kíváncsi vagyok, de az túlzás, hogy izgulnék miatta :D
Van néhány jó kérdés.
Az nem kérdés, hogy a fidesz nyer.
A kérdés az, kiesik-e az mszp. Nem nyer a jobbik, és valóban lemond-e Vona.
Szóval van néhány izgi kérdés.
Én nagyon várom. Előző választásokon nem volt izgalom. Borítékolható volt, hogy a többség mint „legkisebbik rossz”, a fideszre szavaz majd.
Mostanra ez változott. A fidesz már lassan a legrosszabbik lehetőség lesz, az eddigi kisebbség többséggé válhat. Persze ehhez tudni kell kihasználni a választási rendszer adottságait.
Szóval ez az izgalmas... az ellenzék vajon ki tudja taktikázni a fideszt egy fideszre kiírt választási rendszerben?
Meg a kampányok. Fidesz már tényleg beszarás. Semmi program, semmi belpolitika. Csak a migráns-soros-határzár-megmentjük európát, nyugatonkéselamigránsmegrobbant stb... nem tudom lehet-e úgy nyerni, ha telibeszarod az embereket, és csak a félelmeiket táplálod. Valahol az is beszarás, hogy ilyennel választás esélyeseként indulnak 😃 mintha direkt akarnának izgalmat csempészni ebbe az áprilisi vasárnapba 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!