Ha az ellenzeki kommentelök szerint, nemcsak a migracio az egyetlen fontos tema, akkor mert van az, ha az ember felsorolja a kormany egyeb pozitiv intezkedeseit, arra a valasz mindjart a LETELEPEDESIkötvenyesek?
Hiába sorolod fel mindezeket, majd közlik, hogy mindez csak fideszpropaganda és nem számít, mert ellopták a pénzt és a legkorruptabb meg letelepedési kötvény.
Akárhol, akárki próbál a VALÓS helyzetről beszélni az azonnal megkapja, hogy propagandista.
Persze azoktól, akik semmivel nem tudják bizonyítani, hogy korrupció meg ellopták stb., csak azt írta az újság...
De ha megkérdezem, hogy ha annyi pénzt elloptak, akkor mégis MIBŐL épült fel vagy valósult meg mindez, akkor nincs válasz.
Éppen úgy, mint ahogy nincs válasz arra, hogy ha hazugság a migránsozás akkor mit keres 2,5 millió illegális migráns az eu területén?
Kedves kérdező,
az ilyen-olyan összegű beruházásokról csak annyit, hogy 60%-át lenyúlják (túlárazzák), szóval ennyivel nyugodtan kalkulálhatsz az ilyen adatoknál és hoppá, nem is tűnik annyira soknak.
Továbbá ezeket EU-s pénzekből valósították meg, akik ellen a szeretett párjuk oly áhítattal küzd, nem köpönyeg forgatás kissé?
Ingatlan árak a plafonon, sok stadion helyett házakat kellett volna építeni, persze azért az mégsem a kormány szenvedély betegségét csillapítaná, érhető hogy nem ez mellett döntöttek.
A szegénység nőtt Magyarországon, a gazdagok és a szegények közötti szakadék tovább hasadt, középosztály szinte eltűnt, váratlan kiadásra a lakosság 70%-a nincsen felkészülve (nem tudja anyagilag kifizetni).
Ember, attól mert valamire sokat költünk még bem feltétlen lesz jó. A sulim konkrétan romokban áll,omlanak a falak, rossz a szigetelés, télen volt olyan terem ahol szinte èreztük hogy a szél átfúj. Szappan néha van,Wcpapír az nincs.
A tankönyvekről ne is beszéljünk, a történelem 10.-es tk-fontossabb történelmi személyek is hiányoznak.
A myelvoktatásról meg had ne beszéljek, mert ami a sulimban van az minden csak nem nyelvoktatás.
Ja és a tanár hiány? Rengetegen elmennek, jobb esetben másik iskolába, "rosszabb" esetben külföldre.
Enbek örömére kb. Minden jelentkezőt felvesznek, még olyat is aki alkalmatlan a posztra.
Halkan megjegyzem hogy jelenleg egy tesitanár sincs az iskolában, szóval nincsenek is tesi óráink.
Itt egy példa a lopásokra (erre azt se lehet mondani hogy "lipsi hazugság", mert pert is nyert a 444 ezekkel szemben)
Tavaszi szünet van, buliba meg nem hívják, hát unalmában itt trollkodik, és osztja, ami nincs.:D
Amúgy a letelepedési kötvénnyel vagdalkozni azért roppant primitív dolog, mert 1. számos országban létezik, az EU-ban is, nem magyar találmány, 2. mutatja azt a faék egyszerűségű gondolkodását az illetőnek, hogy képtelen szöveget értelmezni. Nem akarjuk a képzetlen, integrálódni és dolgozni nem is óhajtó illegális bevándorlók tömegeit, különösen nem mások által megszabott mennyiségben. Aki meg tudja venni az általunk szabályozott mennyiségű letelepedési államkötvényt, az nyilván nem az a kategória, aki a szociális ellátásra hajt. Ez már túl bonyolult ahhoz, hogy felfogják - és még büszkék is rá.:D Amúgy:
"En meg a szocik alatt jartam iskolaba, a nyelvoktatas akkor is 0 volt, enkünk is kellett szappant vinni.Azota a fidesz ujitott iskolakat,d e nyilvan nem megy minden egyszerre. Egyebkent akkor is voltak tanarok akik mas iskolakba mentek. Amugy ha iskolas vagy ilyenkor aludnod kene, es nem a neten logni"
Egyszerre? 8 év alatt mondanál egy komoly oktatásbeli változást, mert tudtommal ugyanúgy és majdhogynem ugyanazt tanulják az iskolások, mint ahogyan szüleim is tanulták. Én mind a két rendszerben diák voltam/vagyok.
Az újítás egyértelmű siker, csak az a kérdés, hogy az több-e, mint azon iskolák száma, amelyeket az EU-s pénzből nem lehetett felújítani a KLIK miatt, illetve azokat is felújították-e?
" Én mind a két rendszerben diák voltam/vagyok."
Ezt a szoci, fidesz kormányváltásra értettem.
Az oktatsban , így 2016 – 17-ben 230 milliárd Ft. jutott infrastrukturális fejlesztésekre és jelenleg 500 milliárd Ft.-al jut több az oktatásra mint 2010-bea.Cél, hogy minden járási székhelyen legyen iskolauszoda így ahol nem volt, a program keretében harminc új uszoda épül.
Ingyenes lett a nyelvvizsga megszerzése.
900 ezer gyerek ingyen kapja a tankönyvet.
Bevezettek a mindennapos testneveles orat
Kötelezöve tettek az egeszeges taplakozast az iskolai menzakon
"Nyugdijrendszerröl" Eddig mindenki megkapta a nyugdijat "
WOW - ez aztán a fejlődés 2010-hez képest.
De az is biztos, hogy iskolai menzakaját se láttál szerintem közelről, az, hogy gyakorlaitag hetente ismétlődik ugyanaz az ehetetlen moslék.
Az eü-re egyből a kórházfelújítás a reakció, bár az a jobbosokat nem érdekli, hogy sehol orvos meg nővér, szép épületekbe járnak a betegek meghalni valóban, köszönjük. A múlt héten egy vérmérgezéses beteget küldtek haza, aztán meghalt, előtte meg az Üllőin tettek ki az esőbe egy járóképtelen asszonyt. Közben sehol egy per, egy vizsgálat, hogy mi történt...ezek teljesen normális esetek úgy látom manapság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!