Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek lesz kormanyvaltas...

Szerintetek lesz kormanyvaltas aprilis 8. an?

Figyelt kérdés

2018. ápr. 2. 19:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
27%

Én attól félek, hogy lesz és semmi jót nem vizionálok.

Szerintem ugyanúgy fognak lopni, de mellette megszorítások lesznek, a Bp-n nem növekvő bérletár rendszeresen nőni fog, a rezsi nőni fog, a fizetések stagnálnak, a munkanélküliség növekszik majd. Nem építenek majd semmit, én azt is el tudom képzelni, hogy folyó építkezéseket zárnak le.

Nem lesz fakivágás, de többszörös faültetés se és beruházások se.

2018. ápr. 2. 20:12
 12/17 anonim ***** válasza:
47%
Akit én ismerek, az mind a Fideszre szavaz!
2018. ápr. 2. 20:16
 13/17 anonim ***** válasza:
65%

Persze, hogy lesz.

Igaz, hogy a Fidesz vagy két és félszer több szavazattal bír, mint a második Jobbik, de lesz kormányváltás.

Most már jobb?

2018. ápr. 2. 20:26
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

Lesz!Orbán meg megy a hüvösre!

[link]

2018. ápr. 2. 20:33
 15/17 anonim válasza:
47%
Akiket ismerek azokból max.1-2 fog Fideszre szavazni de csak azert mert a tv elhitette veluk hogy ok a legkisebb rossz. A többi jobbikra fog. Gazdasági helyzettől fuggetlenul
2018. ápr. 2. 20:38
 16/17 anonim ***** válasza:

Ha a kutatásokból indulok ki, akkor nem lesz. Még a Fidesz közeli Nézőpont is elismeri, hogy a kutatásokban a Fidesz felülreprezentált, a Jobbik és az LMP kissé alulreprezentált, és általábban nagyobb a végső részvétel, mint az előrejelzésben, akkor sem valószìnű kormányváltás.

Lesz kb 30 körzet a 106-ból, ahol az ellenzék nyer, a 93 listás helyből mondjuk 55-58, de ez még mindig 53-58% közötti részesedés a parlamentben a Fidesz javára. Nem 2/3, de kényelmes többség. A határon túliak kb 2 mandátumot adnak a Fidesznek.

A Jobbik max 20%-ot fog kapni, csakúgy mint 4 éve (1 millió szavazó), viszont az LMP megerősödik, szerintem a listás helyek 9-10%-át simán viszik majd.

2018. ápr. 2. 20:51
 17/17 anonim ***** válasza:
14%

Sajnos nem lesz, de remélem a 2/3 azér nem jön össze nekik

(Hajrá Fideszesek, lehet lepontozni...)

2018. ápr. 2. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!