2018. április 5-én miért az RTL Klub közvetíti a miniszterelnöki TV-vitát? Nem a közszolgáltati TV feladat volna ilyen viták rendezése?
Olyan már, hogy közszolgálati tv, gyakorlatilag nem látezik. Ha az M1-re gondolsz, az egy fideszes propagandacsatorna.
Annak idején a Kossuth Rádió hozta le az öszödi beszédet. El tudunk ma ilyet képzelni?
Én nem hallottam erről, de erős a gyanúm, hogy Orbán nem lesz ott, és ez sok mindent megmagyaráz a "köz"tévé* viselkedésében.
Az M1 nem adhatja le mert a kormány irányítja, a kormányoldal pedig gyáva elmenni egy vitára.
Nagyon helyes hogy 4 és 8 évvel ezelőtti hagyománnyal szakítva így is megtartják.
A fidesz szavazók legalább megcsodálhatják hogy akire szavaznak olyan gyáva miközben "erősnek" hirdeti magát hogy el se mer menni.
Ez az igazi szégyen, hogy akar orbán egy országot megvédeni amikor 3 emberrel szemben is gyáva kiállni ?
A közszolgálati TV feladata lenne olyan műsorok készítése is mint a HírTV-s Frontvonal, ahol mind a 106 egyéni körzet képviselőjelöltjeivel (párttól függetlenül) beszélgetnek, kikérik az utca emberének véleményét, politológusokkal esélyt latolgatnak stb.
De mivel szót kapna a műsorban a Fideszen kívül az ellenzék is, hát még a végén valaki rájuk szavazna, így hagyják, hogy egy ennyire valóban közcélokat szolgáló műsort a HírTv-nek kell csinálnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!