Nem féltek tőle, hogy a Fidesz után rosszabb jöhet?
Ha megtehetnék, hidd el hogy a többiek is ugyanúgy elsikkasztanák a 150 milliárdot. Csak nem tehetik meg.
Jut eszembe, mindenki annyit tud a közügyekről amennyit a média láttatni enged, és olyan formában ahogyan azt láttatni engedi. Legyetek már értelmesebbek, mindegyik ugyanazt csinálná, ha megtehetné.
Orbán Viktornak meg az a szerencséje hogy kirekeszti a migránsokat. Csak is ennek köszönheti azt hogy a héten rá szavazok.
"Igazad van, az összes a saját zsebét akarja megtömni csak nem mindegy hogy mennyire."
Még csak ebben sincs, a Jobbik "korrupciós ügyei", mind lefizetések (ráadásul nem találtam meg melyik törvény alapján lenne törvénytelen fizetni vagy pénzt ajánlani egy jelöltnek/pártnak, hogy ne induljon), tehát ők legalább NEM LOPNAK.
Mivel a magyarok alapjáraton fasiszta beállítottságúak, így a Fidesz csak azért lesz esetleg leváltva, mert nem eléggé fasiszta és a magyarok egy még náluk is agybetegebb társaságot akarnak.
Ilyen logika mentén tényleg csak rosszabb lehet.
"Én emlékszem még azokra az időkre, amikor anno az MSZP kormány alatt a Mcdonaldsba sem akartak felvenni, mert helyhiány volt... De lényeg, hogy demokrácia volt legalább..."
Én is emlékszem a gaz emeszpés időkre, amikor mindannyian a fák kérgét hántottuk le és abból főztünk levest, meg füvet téptünk az árokparton a főzelékhez.
Jájájájááj, de szörnyű is vót az emeszpé alatt, jáááj!
"Mivel a magyarok alapjáraton fasiszta beállítottságúak, így a Fidesz csak azért lesz esetleg leváltva, mert nem eléggé fasiszta és a magyarok egy még náluk is agybetegebb társaságot akarnak. "
Jelenleg a Fidesz a legfasisztább párt aminek esélye van bekerülni az országgyűlésbe.
Ja, jelenleg.
És mindig jelenleg lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!