A fidesz-re szavazni, csak azért, mert, , lehetne rosszabb is''?
Igazad van, kérdező. Mindenki gaz túncsányista, aki nem a Fideszre akar szavazni.
Most komolyan, mit akarunk egy ilyen társadalommal kezdeni?
Itt a jövő a tét!
Egy eurázsiai korrupt elszigetelt ország leszünk, a nyugat öszeszerelő üzeme dőzsölő politikai elittel vagy fejlett demokratikus ország mondern gazdasággal...
"Rühellem Gyurcsányt és b4ssza meg, de azért könyörgöm... Ehhez képest egy Disneyland volt."
Gondolom annak idején nem te fizetted a rezsit se az élelmiszert
Én nem követem ezt a hazai mocskolódást, de annyiban egyet érthetünk hogy nem élsz Te semmivel sem jobban most, mint akkor.
Az okosabbak belátják és megértik hogy nem egy párttól fogsz akaratodon kívül is jól élni, nekik is szerepük van benne de csak annyi hogy bérek, élhetőség tekintetében rendben legyenek a dolgok, neked is kell a normális szakma amiben tudsz is dolgozni.
Az a baj hogy a magyar már megint kombinál, hogy "alternatíva nincs, de lehetne ám rosszabb is"
Tudod mi a kézzel fogható a lopások, kórházakban pereg a vakolat elbírod képzelni mennyi pénzt vertek el ezek az államtól, aminek fejlesztésekben lett volna a helye? a béremelések is csak filléreket jelent mert akkora adót tartanak fent csak kíváncsi vagyok mi indokolja ezt, olyan NB1-es szar csoportokba öli a fideszes polgármesterünk a lóvét, aminek semmi értelme, de a Porschek, Lexus, Audi ott áll a stadion előtt...
A családunknak elege lett már ezelőtt 4 évvel is, már fiatalok nem is nagyon vannak itthon, akik most vannak 20-30 között, mert kint vannak Nyugaton elszórtan.
Ettől rosszabb már kétlem hogy lehetne, viszont ez az állapot nem maradhat, lépni kell.
Én a szüleim érdekében szavazok hogy nekik legyen jobb valamivel, engem viszont már nem érdekel. A fidesznek lehet köszönni azt is hogy akkorára ugrottak az ingatlan árak hogy eddig sem lehetett könnyen venni őket, ezután meg még úgyse.
7, Én kérek elnézést, mert nem vagyok napról napra élő kisnyugdíjas, és nem nézem el, a magyar média bedarálását... Amúgy én fizettem. És a rezsicsökkentésre annyit, hogy mindenhol az EU-ban kb negyedére csökkent...
Aztán olyan dolgokról, hogy elvek már nem is beszélek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!