Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért mondják azt, hogy Vona...

Miért mondják azt, hogy Vona Gábor meleg és muszlim egyszerre?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 2. 11:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
4%

Ha itt rosszat írsz Vonáról, kapod a lepontozást, és nem csak a válaszolóktól, ha értitek mire gondolok....

De igaza van a 2-esnek! Ha nem is meleg, de biszex, csak valószínűleg elfolytja. Na most kérdés, hogy egy ilyen sérült ember jó lenne-e a hatalmon, vagy csak leváltanánk Orbánt egy Orbán 2-re.

Az Allah-os dicsőítésről meg videofelvétel van. Kell ennél hitelesebb bizonyíték?

2018. ápr. 2. 12:13
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Én ezeket átlátszó lejáratókampánynak tartom. Az a része nem volt tiszta, hogy mire alapozzák ezeket a feltételezéseket. Még mindig nem egészen értem, hogy miért is lenne meleg, mert erről csak az origón és a 888-on találtam cikket (amik köztudottan Fidesz istenítő oldalak). Szerintem aki tájékozott az tudja, hogy Vona keresztény. Viszont az "Allah dicsőítésről" találtam egy jó interjút. https://www.youtube.com/watch?v=1z1bq7McpgA 5:50-től. Én egyébként baloldali beállítottságú vagyok, de gusztustalannak tartom amit Vonával műveltek az elmúlt időben.
2018. ápr. 2. 13:40
 13/15 Molyember ***** válasza:
97%
Tipikus fideszes gerinctelenség, szóra sem érdemes. A híveik úgyis elhisznek minden baromságot, a többiek meg már semmit sem vesznek komolyan tőlük.
2018. ápr. 2. 13:46
 14/15 anonim ***** válasza:
96%

A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Én ezeket átlátszó lejáratókampánynak tartom.....

Jól látod egy átlátszó lejárató kampány, nincsenek tények a fidesz mögött csak hazugságok. Jobbik pl sorra nyeri ezeket a rágalmazási pereket de ez kb minden pártról elmondható akit a fidesz ekézni próbál.

https://www.youtube.com/watch?v=X3M-IbUPF34&app=desktop

orbán utoljára itt mondott igazat ez is majd 12 éve volt.

2018. ápr. 2. 13:47
 15/15 anonim ***** válasza:
95%

Meleg: ezt a fideszes Terry Black terjesztette róla.

Muszlim: török egyetemistáknak tartott előadást, melynek végén egy (tolmács által fordított) mondtatban Istent Allah-nak mondta törökül.

2018. ápr. 3. 01:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!