Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek Vona Gábor minden...

Szerintetek Vona Gábor minden este megbánja hogy pár éve teljesen muszlim barátok voltak?

Figyelt kérdés
[link]
2016. febr. 23. 13:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Az arab országok egy része tele van tőkével, olajjal, mért baj az ha jó diplomáciai kapcsolatokat akart fenntartani? Persze nem ugy, hogy 100 ezreket beenged az arabokból hozzánk.
2016. febr. 23. 13:35
 2/8 anonim ***** válasza:
55%

Nezd, en szeretem pl a delfineket, vagy eppen a zebrakat. Amig a sajat termeszetes kozegukben vannak, es nem jonnek be a lakasomba.

Gondolom ertheto a hasonlat:

Igy vagyok a muszlimmal is, egyutterzek vele ha epp lovi oket Izrael a sajat foldjukon Palesztinaban, nade ha idejonnek a feherember termeszetes elletterebe Europaba, akkor mar kartekony, es nem orulok nekik egy csoppet sem.

2016. febr. 23. 13:35
 3/8 anonim ***** válasza:
Dehogy bánja ő! Akkor az volt a jó biznisz, most mással lehet sokat keresni.
2016. febr. 23. 13:36
 4/8 anonim ***** válasza:
73%
Azt nem tudom, de mi minden este megbánjuk, hogy ezt a hülye kérdést naponta felteszi egy idióta.
2016. febr. 23. 13:36
 5/8 anonim ***** válasza:
#2 Kár hogy Palesztina egy mesterséges kamuállam, nem a muszlimok földje.
2016. febr. 23. 16:14
 6/8 anonim ***** válasza:
5: szerintem te kevered azzal a mesterseges kamuallammal, amit oda a nagyhatalmak letrehoztak a haboru utan...
2016. febr. 23. 16:25
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem bánja szerintem, mert mégis ti akarjátok importálni a sok muzulmán bevándorlót.

Nem bánjátok ezt minden este?

2016. febr. 23. 19:35
 8/8 anonim ***** válasza:
A Rogán-horda importálja a muszikat, nem Vona!
2017. nov. 13. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!